Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Ascultă prima piesă lansată de U2 în ultimii 3 ani - AUDIO

După 3 ani de pauză, fanii U2 pot asculta în sfârșit o piesă nouă a formației. Melodia este inclusă pe soundtrack-ul viitorului film biografic despre Nelson Mandela.

U2

U2 a înregistrat pentru soundtrack-ul noului film ce prezintă viața lui Nelson Mandela, intitulat "Mandela: Long Walk To Freedom". Scenariul a fost realizat pe baza autobiografiei cu același nume, publicată în 1994. În rolul principal îl vedem pe actorul Idris Elba, care s-a remarcat în filmul "Luther" și serialul "The Wire". Cu ocazia lansării trailer-ului, fanii U2 pot asculta un fragment din prima piesă nouă a trupei din ultimii 3 ani. Filmul a fost prezentat în premieră în Statele Unite la Festivalul de Film Mill Valley, pe 9 octombrie. Începând cu ianuarie 2014, acesta va ajunge și în cinematografele europene.

Apariția unui nou album U2 se apropie cu pași repezi, recent basistul Adam Clayton mărturisind că sunt nerăbdători să finalizeze materialul până la sfârșitul lunii noiembrie. Acesta va fi primul disc de la "No Line On The Horizon" din 2009, iar membrii formației își doresc ca toate cele 12 melodii să fie perfecte. Dacă totul se desfășoară conform planului, vom asculta noul album U2 de Crăciun. Potrivit basistului, sound-ul discului va aduce aminte de cum suna trupa la început de carieră, dar și de maturitatea acumulată în cei 10 ani de activitate muzicală. În același timp, zvonurile spun că Danger Mouse se ocupă de mixajul albumului și că tracklistul va include o colaborare cu solistul de la Coldplay, Chris Martin.

TRAILER: "Mandela: Long Walk To Freedom" (U2 soundtrack)

Citește mai multe despre U2
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celine Dion a lansat un nou single, "Somebody Loves Somebody" - AUDIO

Celine Dion a dezvăluit cel de-al doilea single de pe noul său album, "Loved Me Back to Life". Piesa promovată...

Închide