Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Prima ediție YouTube Music Awards - VIDEO

Eminem, Lady Gaga și Arcade Fire sunt câteva dintre numele ce vor cânta la prima ediție a premiilor YouTube Music Awards. Evenimentul se va desfășura pe 3 noiembrie în New York.

Publicat

pe

Prima ediție YouTube Music Awards va avea loc pe 3 noiembrie, la New York
Prima ediție YouTube Music Awards va avea loc pe 3 noiembrie, la New York

Cei de la YouTube au decis să organizeze propriile premii muzicale, pentru a sărbătorii fanii și artiștii prezenți pe site în fiecare zi. În timp, YouTube a ajuns un canal extrem de important în promovarea muzicii. Aproape fiecare artist are un cont oficial prin care lansează materialele, fie că este vorba despre videoclipuri sau alte înregistrări video. În același timp, YouTube a fost o foarte bună rampă de lansare pentru artiști necunoscuți, iar un astfel de caz este chiar Inna. Clipul piesei Hot a generat un număr de vizualizări impresionant și a făcut practic înconjurul lumii, cântăreața din România devenind cunoscută la nivel internațional.

Prima ediție YouTube Music Awards va avea loc duminică, 3 noiembrie și va fi transmisă prin live streaming. Pe scenă vor urca nume precum Eminem, Lady Gaga și Arcade Fire, dar și senzații de YouTube ca Lindsey Stirling și CDZA. Evenimentul se va desfășura, în principal, în New York, dar va include și transmisii din Seul, Moscova, Londra și Rio. Echipa din spatele premiilor îi include pe Spike Jonze ca director de creație și pe cei de la VICE și Sunset Lane Entertainment ca producători executivi. Gazda serii va fi actorul Jason Schwartzman, pe care îl puteți urmări și în promo-ul de mai jos.

Decernarea premiilor implică și un pic de efort din partea fanilor. Pe 17 octombrie vor fi anunțate nominalizăriile la YouTube Music Awards, realizate pe baza numărului de vizualizări și share-uri. În apropierea evenimentului, cei nominalizați vor lansa numeroase clipuri, parodii, cover-uri și interviuri pe YouTube și vor avea nevoie de ajutorul fanilor pentru a strânge cât mai multe share-uri pe rețelele de socializare.

Am înțeles. Iubiți muzica. De la propulsarea unor artiști necunoscuți pe primele locuri în topuri, la susținerea artiștilor care reinventează videoclipurile, la remixuri și propriile interpretări, iubitorii de muzică au transformat YouTube într-o lume destinată muzicii. Pentru a sărbătorii fanii și muzica pe care o iubesc, anunțăm un nou tip de premii muzicale - susținut de voi, precizează cei de la YouTube.

YouTube Music Awards 2013

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9ckE_S5Y5QM]

Trending