Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, este fan Scorpions

Dmitri Medvedev este un fan declarat al trupei Scorpions, participând la concertele trupei ori de câte ori are ocazia. Ultimul show la care a fost prezent a fost cel de la Sochi, după eveniment premierul Rusiei întâlnindu-se cu membrii trupei pentru a discuta și a face fotografii. Una dintre poze a ajuns pe pagina de Facebook a formației, strângând în doar câteva zile mii de like-uri.

Medvedev, fan Scorpions

Într-unul din interviurile acordate presei ruse, Dmitri Medvedev s-a declarat un admirator al trupei Scorpions și un ascultător fidel al muzicii rock. Prezent la concertul formației susținut la Sochi la sfârșitul lunii trecute, acesta s-a întâlnit după show cu preferații săi pentru a discuta și a face fotografii. Nemții au fructificat aceste momente și au postat o poză pe Facebook, aceasta strângând în numai câteva zile aproximativ 30.000 de like-uri.

Concertul de la Sochi a avut loc la Olympic Park si a facut parte din Rock 'n Roll Forever Tour 2013, turneu care va trece si prin Romania, în luna decembrie. Nemții vor concerta la Romexpo București - Pavilionul Central, pe 14 decembrie.

Prețurile biletelor la noul concert Scorpions de la București:

  • SUPER VIP: 400 lei - bilet cu loc la tribuna centrală
  • VIP: 325 lei - bilet cu loc la tribuna laterală
  • GOLDEN CIRCLE: 250 lei
  • NORMAL CIRCLE: 150 lei

Trupa Scorpions este originară din Hanovra, fiind înființată în 1965 din inițiativa chitaristului Rudolf Schenker. Componența actuală cuprinde cinci muzicieni ce provin din țări diferite. Celebră în anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You", trupa s-a afirmat drept cel mai valoros grup heavy al Germaniei. Balada "The Wind of Change / Vântul schimbării", lansată în 1990 și considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scară mondială. A fost cel mai bine vândut single al anului 1991. Formația a comercializat în total peste 75 de milioane de albume în întreaga lume.

În 2013, la 23 de ani de la apariția albumului “Crazy World“, Scorpions a relansat discul într-o ediție deluxe. Pot fi ascultate 12 melodii live, înregistrate cu ocazia turneului “Live Crazy”. Apărut în luna noiembrie 1990, cel de-al 11-lea album de studio al trupei include piesele “Wind Of Change” și “Send Me an Angel” care au devenit adevărate hituri internaționale.

Scorpions - The Best Is Yet To Come (LIVE, Bucuresti 2011)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Scorpions
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spies, dinamică indie rock pe stil irlandez - VIDEO

Din o mie și una de trupe indie rock mai răsar din când în când câte 5 irlandezi care dau...

Închide