Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Pink a lansat "Walk Of Shame" - VIDEOCLIP

Pink a dezvăluit recent un nou videoclip ce prezintă secvențe din turneul "The Truth About Love". Piesa promovată se numește "Walk Of Shame" și a fost compusă de Pink în colaborare cu Greg Kurstin, producător nominalizat la premiile Grammy în 2009 și 2013.

Publicat

pe

Pink - Truth About Love Tour
Pink - Truth About Love Tour

De la "Femeia anului 2013" vine noul videoclip "Walk Of Shame". Distincția sonoră i-a fost recent acordată lui Pink, Billboard dând astfel de veste industriei muzicale că anul acesta artista pop a înregistrat vânzări de albume, single-uri și bilete de concert ce o poziționează pe primul loc într-un clasament riguros realizat.

"Am fost cu adevărat suprinsă când am auzit că Billboard m-a numit "Femeia anului 2013". A fost un an incredibil pentru mine și sunt recunoscătoare posturilor de radio care mi-au difuzat piesele, fanilor, prietenilor și tuturor oamenilor talentați cu care am avut norocul de a lucra pentru acest album ("The Truth About Love")", a declarat Pink la aflarea veștii.

Pentru cei din industrie, însă, acest premiu nu este deloc o surpriză. Albumul "The Truth About Love" al artisei a ajuns pe prima poziție în topul Billboard 200, fiind dublu certificat cu platină. De asemenea, single-uri precum "Blow Me (One Last Kiss)", "Try", "Just Give Me a Reason" și "True Love" s-au putut asculta pe posturile de radio de pretutindeni, având parte de o promovare constantă.

În tot acest timp, în care piesele și albumul său făceau istorie în topurile de profil, Pink a colindat America și Europa în lung și-n lat, concertele susținute generând  vânzări de peste 59 de milioane de dolari.

Cei care nu au reușit să ajungă la niciun concert din cadrul turneului "The Truth About Love" au însă acum oportunitatea de a simți atmosfera din cadrul show-urilor Pink. Prin noul videoclip, realizat pentru piesa "Walk Of Shame", artista pop ne invită în universul plin de energie, creativitate și nebunie al turneului ei. Același turneu care, nu demult, i-a adus unul dintre cele mai emoționante momente din viața sa. Pentru mai multe detalii despre acet subiect puteți citi un articol anterior.

Pink - "Walk Of Shame"

Trending