Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Pink, deranjată de comentariile critice la adresa soțului său

Pink a reacționat acid la adresa comentariilor critice transmise de fani soțului său, Carey Hart. Conflictul de opinii a izbucnit în urma deciziei acestuia de a o lua la o plimbare cu motocicleta pe fiica lor de doi ani, Willow. Mulți dintre fani s-au arătat îngrijorați de siguranța fetiței, considerând că un astfel de comportament denotă iresponsabilitate.

Publicat

pe

Pink alături de soțul său, Carey Hart
Pink alături de soțul său, Carey Hart │ FOTO: www.aceshowbiz.com

"Dacă e vreunul dintre voi care să aibă mai multă experiență decât soțul meu în materie de mers cu motocicleta, atunci voi fi bucuroasă să vă ascult opiniile în privința plimbărilor sale cu fiica lui. Nu pot promite că o să-mi pese, dar voi asculta", a replicat Pink pe Twitter celor care au insistat să-i dea sfaturi în legătură cu fiica lor, Willow.

Pink nu s-a oprit însă aici, continuând să-i ia apărarea soțului său prin diverse răspunsuri acide la tweet-urile primite pe contul său.

"Așteaptă până împlinește 16 ani și las-o pe ea să decidă. Nu e de joacă cu motocicletele!", a fost una dintre reacțiile din public, un alt fan scriindu-i: "Sincer vorbind...nu-mi place ideea de a lăsa un copil atât de mic să se plimbe cu motocicleta."

Răspunsul artistei nu a întârziat să apară: "Atunci nu aș recomanda astfel de plimbări pentru copilul tău", adăugând "OK, trebuie să plec acum. Trebuie să mă gândesc cu ce o voi îmbrăca pe Willow la plimbarea maniacă cu motocicleta de mâine."

Carey Hart (38 ani) a primit prima sa motocicletă când avea doar 4 ani, intrând în competiții încă de la vârsta de 6 ani. Deși s-a retras din circuitul AMA supercross, soțul lui Pink continuă să meargă pe motocicletă pentru a se relaxa.

Carey Hart și fiica sa, Willow

Carey Hart și fiica sa, Willow

Trending