Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Piesă nouă Lady Gaga, "Gypsy" - VIDEO

Lady Gaga le-a făcut o surpriză fanilor din Germania. În cadrul celui mai recent concert susținut la Berlin, artista a interpretat în premieră o piesă nouă de pe albumul "ARTPOP". "Gypsy" este o melodie lentă, pentru compunerea ei Gaga inspirându-se din experiențele prin care a trecut în perioada în care a călătorit pentru a-și promova albumele.

Lady Gaga - "ARTPOP" promo image

"Voi dezvălui câte o piesă nouă în fiecare țară în care voi concerta în următoarele 3 săptămâni. Păstrez ceva în exclusivitate pentru fiecare țară. Aveți vreo bănuială în ce privește piesa pe care o voi cânta în Berlin?", a transmis Lady Gaga pe Twitter fanilor săi.

Păstrându-și promisiunea, Lady Gaga a interpretat în cadrul concertului din capitala Germaniei o melodie nouă, intitulată "Gypsy". Înainte de a cânta noul single, artista a povestit celor prezenți despre singurătatea care o apasă adeseori, mărturisind că nu simte că ar aparține vreunui loc anume.

"Simt că sunt gypsy. Sincer vorbind, nici măcar nu am cumpărat până acum o casă. Și motivul este simplu: niciodată nu am stat foarte mult timp într-un singur loc. Am scris piesa asta când călătoream peste tot în lume și este despre ceea ce mi-a spus cineva cândva: <<Se spune că o persoană care are această etnie nu are o casă, dar eu am o casă - voi avea mereu o casă alături de voi>>"

Lady Gaga anunțase cu puțin timp în urmă că cel de-al doilea single oficial va fi "Venus" și va fi lansat pe 27 octombrie. Între timp artista s-a răzgândit, hotărând ca "Do What U Want" feat. R. Kelly să fie noul său single.

"ARTPOP" va fi lansat luna viitoare, pe 11 noiembrie. Materialul nu va fi un simplu album, ci un proiect multimedia ce va fi disponibil în mai multe formate, precum aplicații pentru iPad, iPhone, telefoane mobile și PC-uri. "ARTPOP" vine după o pauză de 2 ani, fiind prima lansare de la "Born This Way" din 2011.

Lady Gaga - "Gypsy"

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Editors a lansat clipul "Honesty" - VIDEOCLIP

După apariția clipului "Formaldehyde", formația britanică Editors revine cu un nou video extras de pe albumul "The Wight Of Your...

Închide