Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Piesă nouă Gorillaz, "Whirlwind" - AUDIO

Invitat ca DJ la radioul BBC Radio 2, Damon Albarn a dezvăluit o piesă nouă a trupei Gorillaz. Melodia a fost înregistrată împreună cu Orchestra Simfonică Națională din Liban.
Gorillaz

Gorillaz

Inițial, piesa "Whirlwind" a fost compusă pentru albumul "Plastic Beach", pe care trupa Gorillaz l-a lansat în 2010. Însă, melodia nu a mai fost inclusă în tracklistul final. Invitat la Radio BBC 2, Damon Albarn a pus în premieră cântecul pe radio. "Whirlwind" a fost înregistrată împreună cu Orchestra Simfonică Națională din Liban. Anul trecut, în luna mai, Albarn a lăsat de înțeles că ar lansa un nou album Gorillaz fără partenerul său Jamie Hewlett. În același timp, există posibilitatea ca cei doi să lucreze din nou împreună.

Jamie vrea să facă alte lucruri, iar eu îl înțeleg. Dar nu știi niciodată. Poate, în câțiva ani va avea o dorință puternică să deseneze din nou și în momentul în care va face asta va exista un album nou Gorillaz - Damon Albarn.

Proiectul Gorillaz a fost lansat de Albarn și Hwelett în 1998. A venit cu un sound interesant și cu o trupă virtuală formată din desene animate. Personajele 2D, Murdoc Niccals, Noodle și Russel Hobbs au cucerit publicul încă de la primul album lansat în 2001. Materialul s-a vândut în peste 7 milioane de exemplare, iar trupa a intrat în Cartea Recordurilor Guinness ca Cea Mai de Succes Formație Virtuală. Sound-ul grupului s-a evidențiat prin îmbinarea cu succes a rock-ului cu hip hop, muzică electronică, dub și pop.

Gorillaz - "Whirlwind"

Citește mai multe despre Damon AlbarnGorillaz
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avril Lavigne și soțul său, Chad Kroeger, au lansat "Let Me Go" - AUDIO

Avril Lavigne a dezvăluit prima baladă de pe noul album ce-i poartă numele. Single-ul se numește "Let Me Go" și...

Închide