Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Piesă nouă de la Deliric feat. Nwanda, Pietonu - "Metal" - AUDIO

Promovarea noului material înregistrat de rapperul Deliric continuă cu lansarea piesei "Metal", o colaborare cu Nwanda și Pietonu.
Deliric -

Deliric - "Delicatese"

"Delicatese" se intitulează cel mai nou mixtape pregătit cu mare grijă de Deliric. Cu doar câteva zile înainte de lansarea materialului, rapperul mai oferă o piesă nouă spre ascultare. Aceasta se intitulează "Metal" și este o colaborare cu Nwanda și Pietonu. Melodia este un freestyle, iar instrumentalul este realizat de DJ Premier.

Un nou freestyle de pe "Delicatese"!

Împreună cu Nwanda și Pietonu, am luat la trântă beatul lui Dj Premier de pe "Full Clip". Nimic pretențios: flow-uri, săgeți către hateri, cut-uri fresh executate de Vlad Dobrescu. Știți voi, hip hop cum ne place nouă!" - Deliric.

Mixtape-ul "Delicatese" va fi lansat în acest weekend în cadrul unui concert în Setul din Timișoara pe 26 octombrie și în Silver Church din București pe 27 octombrie. Nu vor lipsi invitații speciali. În plus, luni, 28 octombrie îl vedem și îl auzim pe Deliric la Guerilive Radio Session alături de grupul CTC.

Deliric este unul dintre cei mai apreciați rapperi din România, care a reușit să creeze un brand de succes - PORC. Artistul a participat la ediția din această vară a evenimentului TEDxYouth București, unde a susținut un discurs în versuri. Deliric a impresionat publicul prin recitarea unei poezii despre viața sa, fără pauză, timp de 10 minute - Urmărește video.

AUDIO: Deliric - "Metal" feat. Nwanda, Pietonu

Citește mai multe despre Deliric 1Nwanda
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fără Zahăr și Țapinarii au lansat "The MF Song" - VIDEOCLIP

Colaborarea dintre Fără Zahăr și Țapinarii se bucură de un videoclip amuzant, cu invitați surpriză. Intitulat "The MF Song", clipul...

Închide