Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca Poze concert LP (Laura Pergolizzi) la București pe 24 iunie 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP

Paul McCartney vrea să colaboreze cu Thom Yorke

Fostul membru Beatles, Sir Paul McCartney, a declarat recent că este deschis și ar fi încântat să lucreze cu solistul trupei Radiohead, Thom Yorke.

Paul McCartney

Fostul membru Beatles, Sir Paul McCartney, a declarat recent că este deschis și ar fi încântat să colaboreze cu solistul trupei Radiohead, Thom Yorke. McCartney a declarat:

"Fiica mea Stella este foarte insistentă și mă tot împinge de la spate. Îmi spune zilnic să-l sun pe Thom și să intrăm în studio să vedem ce iese. Dar, sunt puțin paranoic să-l sun și să-i spun. Salut Thom, sunt Paul. Ce faci? Ai chef să compunem ceva împreună? Iar el să spună: ...de fapt sunt cam ocupat".

Cu toate acestea McCartney a dezvăluit că și-ar mai dori să înregistreze cu Bob Dylan. Deși au exista zvonuri cu ani în urmă că cei doi ar fi compus un album împreună, acest lucru nu s-a întâmplat iar artistul speră că până la urmă să aibă șansa de a înregistra cu Dylan.

Dacă Paul McCartney va reuși sau nu să înregistreze alături de Thom Yorke sau Bob Dylan rămâne de văzut însă pe 14 octombrie vom putea asculta noul album al acestuia intitulat "New". Compus în întregime din piese originale, discul încheie astfel o pauză de șase ani de la apariția pe piață a lui "Memory Almost Full", precedentul material discografic fără coveruri în componență.

"New" conține 12 piese în ediția standard și 14 în ediția deluxe și poate fi deja precomandat de pe iTunes la prețul de 8.99 euro. Pentru noile compoziții, Paul McCartney a colaborat cu Mark Ronson, Ethan Johns, Paul Epworth și Giles Martin, ceea ce a asigurat varietatea necesară albumului.

Paul McCartney - "New" (Lyric Video)

Citește mai multe despre Bob DylanPaul McCartneyThom Yorke
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
OCS a lansat clipul "Am ce dau" - VIDEOCLIP

Cu puțin timp înainte de lansarea albumului "Marea Căutare", trupa Omul cu șobolani prezintă noul videoclip "Am ce dau", pe...

Închide