Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Paul McCartney răspunde unor fane Beatles după 50 ani

În urmă cu 50 de ani două fane Beatles au trimis o înregistrare trupei, dar caseta s-a pierdut pe drum și nu a ajuns niciodată la formație. Destinul a făcut ca Paul McCartney să intre în posesia respectivei înregistrări în 2013. Impresionat de cele două, artistul a decis să le răspundă, chiar dacă a trecut atât de mult timp de atunci.
Paul McCartney

Paul McCartney

În decembrie 1963, Barbara Bezant și Lyn Philips s-au bucurat de un concert Beatles în Lewisham Odeon. Experiența le-a dat curajul să viseze și să realizeze o casetă dedicată lui Paul McCartney. Acestea au trimis înregistrarea la adresa locației unde Beatles trebuia să aibă următorul concert, adică la Finsbury Park Astoria. Din păcate, caseta s-a pierdut și nu a ajuns niciodată la membrii formației.

În momentul în care au făcut înregistrarea Barbara și Lyn aveau 17 și respectiv 19 ani și locuiau în Eltham, în sudul Londrei. Din anumite motive, cele două prietene au rupt legătură și nu s-au mai văzut de 40 de ani. Între timp, caseta a ajuns pe taraba cuiva la un târg, iar de acolo, în mâinile istoricului David McDermott. Acesta a ascultat înregistrarea și a fost impresionat de cele două fete.

Visul nostru este te întâlnim, dar nu credem că asta se va întâmpla vreodată. Însă putem mereu să avem speranță, nu? - extras din înregistrare

Caseta înregistrată de Barbara și Lyn în 1963

Caseta înregistrată de Barbara și Lyn în 1963 (Foto: www.bbc.co.uk)

David McDermott a fost curios să afle dacă cele două fane mai trăiesc și a apelat la emisiunea The One Show, care le-a reunit pe Barbara și Lyn în cadrul expoziției din Liverpool, The Beatles Story. Cele două s-au revăzut pentru prima dată după 40 de ani și au avut parte de o mare surpriză - au primit o scrisoare de la Paul McCartney.

Bună Linda și Barbara, vă mulțumesc foarte mult pentru caseta minunată. În sfârșit am primit-o, mai bine mai târziu decât niciodată.

Mă bucur să aflu că v-ați regăsit după atâția ani.

Bucurați-vă de muzică în continuare, cu dragoste Paul - răspunsul lui Paul McCartney

Citește mai multe despre Paul McCartneyThe Beatles
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
U2 nu-și mai lansează noul album în acest an

Anunțat pentru toamna acestui an, noul album U2 va fi lansat în 2014. Intitulat provizoriu "10 Reasons to Exist", primul...

Închide