Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Partizan a lansat "IOR" - VIDEOCLIP

Trupa Partizan a filmat un nou videoclip intitulat "IOR". Melodia și clipul fac parte dintr-un documentar despre artiștii cartierului Balta Albă din Bucuresti,
Partizan -

Partizan - "IOR" (secvență videoclip)

Urmărește-ne pe

"Balta Albă" este un documentar despre muzică și poveștile unui număr mare de artiști, locuitori ai acestui cartier bucureștean, cuprinzând 30 de ani de istorie muzicală și nu numai. Trupa Partizan nu va lipsi din documentarul pentru care a filmat și videoclipul "IOR", pe care îl puteți urmări mai jos. Recent, grupul a pornit în turneul de promovare a noului single "Manualul e manual". Acesta include 15 orașe. Noul single a fost extrem de bine primit de public și de critica avizată din industria muzicală autohtonă. Pe lângă acest single, trupa a pregătit un întreg "buchet de piese reinterpretate și reorchestrate într-o manieră actuală", reușind astfel să se reinventeze și să atragă noi fani.

Partizan este un produs 100% românesc și reprezintă suflul natural al străzii bucureștene. "Partizanii" se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obișnuiți. Aduc situații din dimensiunea reală și le transpun în una științifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toții. Trupa evoluează azi într-o formulă pe cât de nouă, pe atât de veche, toți fiind anterior membri Timpuri Noi. Actuala componență înseamnă ARTAN- Adrian Pleșca la voce, SUEDEZU' - Răzvan Moldovan la chitara, Andrei Bărbulescu la tobe și Adrian Borțun la bass.

Primul documentar despre artiștii din cartierul bucureștean Balta Albă va fi lansat în curând de către Fundația Românească pentru Artă și Informație. Practic, aici s-au născut, au crescut și s-au dezvoltat, ca artiști, nume mari ale muzicii românești, din trupe precum Iris, Timpuri Noi, Partizan, Mihai Iordache, Maxim Belciug, Trei Parale, Dana Marijuana, Il-Egal și mulți alții. Videoclipul "IOR" este conceput de Silviu Munteanu, regizat de Cristian Georgescu și filmat de Bogdan Moșorescu.

VIDEOCLIP: Partizan - "IOR"

Citește mai multe despre Partizan
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, este fan Scorpions

Dmitri Medvedev este un fan declarat al trupei Scorpions, participând la concertele trupei ori de câte ori are ocazia. Ultimul...

Închide