Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Partizan a lansat "IOR" - VIDEOCLIP

Trupa Partizan a filmat un nou videoclip intitulat "IOR". Melodia și clipul fac parte dintr-un documentar despre artiștii cartierului Balta Albă din Bucuresti,

Publicat

pe

Partizan - "IOR" (secvență videoclip)
Partizan - "IOR" (secvență videoclip)

"Balta Albă" este un documentar despre muzică și poveștile unui număr mare de artiști, locuitori ai acestui cartier bucureștean, cuprinzând 30 de ani de istorie muzicală și nu numai. Trupa Partizan nu va lipsi din documentarul pentru care a filmat și videoclipul "IOR", pe care îl puteți urmări mai jos. Recent, grupul a pornit în turneul de promovare a noului single "Manualul e manual". Acesta include 15 orașe. Noul single a fost extrem de bine primit de public și de critica avizată din industria muzicală autohtonă. Pe lângă acest single, trupa a pregătit un întreg "buchet de piese reinterpretate și reorchestrate într-o manieră actuală", reușind astfel să se reinventeze și să atragă noi fani.

Partizan este un produs 100% românesc și reprezintă suflul natural al străzii bucureștene. "Partizanii" se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obișnuiți. Aduc situații din dimensiunea reală și le transpun în una științifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toții. Trupa evoluează azi într-o formulă pe cât de nouă, pe atât de veche, toți fiind anterior membri Timpuri Noi. Actuala componență înseamnă ARTAN- Adrian Pleșca la voce, SUEDEZU' - Răzvan Moldovan la chitara, Andrei Bărbulescu la tobe și Adrian Borțun la bass.

Primul documentar despre artiștii din cartierul bucureștean Balta Albă va fi lansat în curând de către Fundația Românească pentru Artă și Informație. Practic, aici s-au născut, au crescut și s-au dezvoltat, ca artiști, nume mari ale muzicii românești, din trupe precum Iris, Timpuri Noi, Partizan, Mihai Iordache, Maxim Belciug, Trei Parale, Dana Marijuana, Il-Egal și mulți alții. Videoclipul "IOR" este conceput de Silviu Munteanu, regizat de Cristian Georgescu și filmat de Bogdan Moșorescu.

VIDEOCLIP: Partizan - "IOR"

Trending