Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

OneRepublic a lansat "Something I Need" - VIDEOCLIP

OneRepublic a lansat videoclipul piesei "Something I Need". Single-ul este cel de-al patrulea extras de pe albumul "Native", apărut pe piață în martie 2013. Noul clip regizat de Cameron Buddy prezintă cu umor negru o poveste de iubire ce gravitează între doi poli: realitate și ridicol.

Publicat

pe

One Republic - "Something I Need" (secvență videoclip)
One Republic - "Something I Need" (secvență videoclip)

După lansarea single-ului "Counting Stars", ce a adus formației OneRepublic primul hit în topurile din UK, americanii revin cu o nouă melodie ce beneficiază de un videoclip atipic stilului abordat până acum. Despre "Something I Need" trupa spune că este cel mai nebunesc proiect de până acum.

"Videoclipul piesei "Something I Need" va fi cu siguranță cel mai nebunesc de până acum. Și cel mai amuzant. Și sperăm că și cel mai bun. Este timpul să ne sumăm niște riscuri", a declarat Ryan Tedder, solistul trupei OneRepublic.

Formația care în 2006 spărgea recordurile de difuzări pe radio cu single-ul de debut "Apologize", a revenit în martie anul acesta cu un nou material discografic. Inițial, discul "Native" trebuia să apară în noiembrie 2012, dar lansarea a fost ulterior amânată. Promovarea discului a început în august 2012 cu single-ul "Feel Again", care a urcat până pe poziția 36 în top Billboard Hot 100 și până pe locul 59 în clasamentul Canadian Hot 100. În același timp, piesa a avut și un rol caritabil, o parte din câștigurile realizare din vânzările single-ului fiind donate campaniei Save the Children's Every Beat Matters.

"If I Loose Myself", cel de-al doilea single de pe album, a fost lansat în ianuarie 2013. Melodia a fost inclusă pe coloana sonoră a noului sezon din "One Life To Live", un serial american "mai bătrân" chiar decât celebrul "Tânăr și neliniștit".

În prima săptămână de la lansare, albumul "Native" s-a vândut în 60.000 de unități, debutând pe locul 4 în topul Billboard 200. Conform clasamentelor de profil, cea mai populară piesă de pe noul disc este "Counting Stars".

OneRepublic - "Something I Need"

Trending