Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

OCS prezintă în premieră tracklistul albumului "Marea Căutare" - VIDEO

Cei de la Omul cu șobolani au prezentat în premieră tracklistul albumului "Marea Căutare". În video-ul InfoMusic, membrii trupei descriu în câteva cuvinte fiecare piesă de pe disc.
Omul cu șobolani -

Omul cu șobolani - "Marea Cautare"

Au trecut 6 luni de când ne-am întâlnit pentru prima dată cu cei de la Omul cu șobolani și am vorbit despre noul album "Marea Căutare". La acea vreme, OCS tocmai lansa videoclipul primului single "Caută". Cel de-al 8-lea material era gata în proporție de 80-90%, iar concertul de lansare era programat pentru luna octombrie. Șobolanii s-au ținut de cuvânt și ne dau întâlnire în clubul Colectiv pe data de 11 octombrie, începând cu ora 22:00. Aceștia vor cânta integral materialul, publicul având ocazia să audă live toate melodiile. De la concert nu va lipsi violoncelista Corina Ciuplea, alături de care OCS va cânta "Am ce dau".

Timp de 2 ani cei din OCS au căutat printre sunete, gânduri, versuri și amintiri, dând naștere la 11 piese mature, personale și filosofice. Melodia "Caută" a fost cea care a dat tonul albumului. Ca sound, trupa s-a întors la influențe mai agresive, la grunge. Piesele au fost filtrate, mixate și produse de Adam Whittaker, fondatorul SpaceRay Music. Britanic la origini, Whittaker petrece jumătate din timpul său în Statele Unite. Producătorul pusese ochii pe OCS de ceva vreme, iar când a ascultat materialul aniversar de 10 ani s-a gândit că ar putea face lucruri frumoase împreună. "Misiunea mea a fost să fac albume mai bune cu aceste trupe românești minunate, și asta am făcut împreună", ne-a declarat Adam Whittaker. Privind sound-ul albumului, basistul trupei, Radu Andrei a precizat că este fericit că nu sună "românește", iar Mihnea Dobrotă a ținut să sublinieze că "OCS nu a sunat niciodată atât de bine".

Omul cu șobolani - "Marea Cautare"

Omul cu șobolani - "Marea Cautare"

Trecând de la sunet la imagine, toată comunicarea vizuală a fost realizată de bunul prieten al șobolanilor, Dragos Ometiță. Pentru coperta albumului a ales o serie de poze, realizate chiar de el. Peisajele care i-au sugerat o "mare căutare" sunt în tonuri calde, iar apusul de soare ne îmbie să dăm drumu la muzică.

Cu puțin timp înainte de concertul de lansare, cei de la Omul cu șobolani au prezentat în premieră pentru InfoMusic tracklistul noului album "Marea Căutare". În video-ul de mai jos, fiecare membru al trupei descrie câte o piesă de pe disc. Pentru melodia "Visule" așteptăm descrierile voastre la comentarii.

OCS prezintă în premieră tracklistul albumului "Marea Căutare"

 1. "Ni se pregătește ceva"
 2. "Am ce dau"
 3. "Visule"
 4. "Baloane de săpun"
 5. "Pandora"
 6. "Reptile de pluș"
 7. "Ridică-te și mergi în mâini"
 8. "Hiroshima"
 9. "Apă de izvor"
 10. "Caută"
 11. "Etajul 28"

Poze cu OCS și albumul "Marea Căutare"

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Omul cu Șobolani (OCS)
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE