Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

OCS a lansat clipul "Am ce dau" - VIDEOCLIP

Cu puțin timp înainte de lansarea albumului "Marea Căutare", trupa Omul cu șobolani prezintă noul videoclip "Am ce dau", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.

Publicat

pe

Secvență videoclip OCS - "Am ce dau"
Secvență videoclip OCS - "Am ce dau"

"Am ce dau", melodia preferată a lui Dan Amariei de pe albumul "Marea Căutare", se bucură și de un videoclip plin de culoare, biciclete și voie bună. Regia este semnată din nou de solist în colaborare cu Dragoș Ometiță. Filmările s-au desfășurat în Garajul Ciclop, de pe Bulevardul Magheru din București și în Mogoșaia.

"Am ce dau" este cel mai recent single extras de noul album al formației și vine cu un tempo mai lent comparativ cu single-urile precedente. Versurile spun povestea unui om prins în lupta dintre conștient și subconștient. În același timp, în special în refren se pune accentul pe capacitatea omului de a surprinde - "Dau din ce în ce mai mult / Când tu te aștepți mai puțin" - și amintește că de cele mai multe ori etichetele pe care le punem oamenilor sunt greșite. În plus, melodia reprezintă o colaborare cu violoncelista Corina Ciuplea, de care membrii OCS sunt foarte încântați.

Cel de-al optulea material al trupei, "Marea Căutare" va fi lansat în sfârșit pe 11 octombrie, în clubul Colectiv. Pentru noul album, cei de la Omul cu șobolani au colaborat cu producătorul Adam Whittaker, fondatorul SpaceRay Music, iar membrii formației sunt extrem de încântați de rezultat și speră să mai lucreze cu el și pe viitor. Interesant este că nu grupul l-a abordat pe producătorul englez, ci acesta a făcut primul pas și a spus că vrea să lucreze cu OCS. 

Albumul se intitulează "Marea Căutare" întrucât descrie cel mai bine starea în care se află trupa. Dan Amariei, Nicolae Amara, Mihnea Dobrotă și Radu Andrei sunt într-o continuă căutare de identitate, stil, inspirație. Este un proces ce nu are început și sfârșit, dar pe parcurs dă naștere unor creații artistice inedite.

A fost o căutare dementă și cumva la un moment dat mi s-a arătat într-o mare căutare de stil, de identitate, de reidentificare în noi, de tot ce înseamnă Omul cu Șobolani. Și da, eram și suntem într-o mare căutare..Ni s-au mai arătat niște chestii pe parcurs, dar cred că marea căutare este fix ce ne definește în momentul ăsta. Poate în octombrie, când lansăm albumul, o să zicem – Da, Marea Căutare a luat sfârșit -…cumva…deși știu că nu o să fie așa evident…Deci o să găsim sigur un răspuns final la întrebarea ta, dar nu o să fie nici un răspuns final, de fapt…- Dan Amariei pentru InfoMusic - Video Interviu.

OCS - "Am ce dau" (Videoclip)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sRSF2sTTdsE]

Trending