Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Noul album Alexandrina se numește "Flori de spin" - TRACKLIST

După o vară în "Pijamale reci", Alexandrina ne invită să descoperim frumusețea unor "Flori de spin". Strânse într-un buchet minuțios lucrat, piesele de pe cel de-al doilea album din cariera artistei au fost definitivate, urmând a fi dezvăluite în curând publicului larg.
Alexandrina

Alexandrina

"Poezia există în orice. Dacă deschizi ochii, o observi", spunea Alexandrina într-un interviu acordat recent revistei The One. Plecând de la această introspecție, ne oprim atenția asupra noului album al artistei, "Flori de spin".  După luni de muncă, nopți nedormite și zeci de ore petrecute în studioul de înregistrări din Timișoara, cel de-al doilea material discografic al Alexandrinei a fost definitivat. Discul include 13 piese, un intro și un interludiu ("Turturelele - Muturelele") sau, pe scurt, poezii pe note muzicale.

"Albumul este gata. Se numește "Flori de spin" și sună într-un maaare fel!  Sunt fericită. În curând revin cu detalii si date."

A început să lucreze în studio în februarie 2012, naveta de la București la Timișoara fiind unul dintre motivele pentru care sesiunile de înregistrări s-au prelungit până de curând. Pentru ca produsul finit să redea 100% ceea ce simte, Alexandrina s-a ocupat de întregul proces creativ: text, compoziție, orchestrație, vizual. În lucru au fost 22 de piese, dintre care au fost selectate cele de mai jos.

Tracklist "Flori de Spin" - Alexandrina

 1. Intro
 2. Flori de Spin
 3. Spre sud
 4. Noaptea
 5. Tu cu soarele
 6. Pijamale reci
 7. Te simt
 8. Avionul de Aur
 9. Turturelele - Muturelele
 10. Turturica
 11. Peter Boy
 12. Orașul umbre
 13. Muguri florali
 14. Tu ești cea mai
 15. Te iubesc

Mai multe informații despre noul disc nu se cunosc momentan. Singurele indicii privind posibilele lansări din perioada următoare sunt câteva fotografii postate de Alexandrina pe pagina sa de Facebook. Incluse în albumul intitulat "Flori de spin", cele 6 poze ar putea fi de la filmările videoclipului piesei ce dă titlul noului disc.

Poze Alexandrina incluse în albumul foto "Flori de spin"

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Alexandrina Hristov
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Bieber a lansat "Recovery" - AUDIO

Justin Bieber a dezvăluit un nou single, intitulat "Recovery". Piesa este promovată în cadrul proiectului "Music Mondays", ce presupune dezvăluirea...

Închide