Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Noul album Alexandrina se numește "Flori de spin" - TRACKLIST

După o vară în "Pijamale reci", Alexandrina ne invită să descoperim frumusețea unor "Flori de spin". Strânse într-un buchet minuțios lucrat, piesele de pe cel de-al doilea album din cariera artistei au fost definitivate, urmând a fi dezvăluite în curând publicului larg.

Publicat

pe

Alexandrina
Alexandrina │ FOTO: www.facebook.com

"Poezia există în orice. Dacă deschizi ochii, o observi", spunea Alexandrina într-un interviu acordat recent revistei The One. Plecând de la această introspecție, ne oprim atenția asupra noului album al artistei, "Flori de spin".  După luni de muncă, nopți nedormite și zeci de ore petrecute în studioul de înregistrări din Timișoara, cel de-al doilea material discografic al Alexandrinei a fost definitivat. Discul include 13 piese, un intro și un interludiu ("Turturelele - Muturelele") sau, pe scurt, poezii pe note muzicale.

"Albumul este gata. Se numește "Flori de spin" și sună într-un maaare fel!  Sunt fericită. În curând revin cu detalii si date."

A început să lucreze în studio în februarie 2012, naveta de la București la Timișoara fiind unul dintre motivele pentru care sesiunile de înregistrări s-au prelungit până de curând. Pentru ca produsul finit să redea 100% ceea ce simte, Alexandrina s-a ocupat de întregul proces creativ: text, compoziție, orchestrație, vizual. În lucru au fost 22 de piese, dintre care au fost selectate cele de mai jos.

Tracklist "Flori de Spin" - Alexandrina

  1. Intro
  2. Flori de Spin
  3. Spre sud
  4. Noaptea
  5. Tu cu soarele
  6. Pijamale reci
  7. Te simt
  8. Avionul de Aur
  9. Turturelele - Muturelele
  10. Turturica
  11. Peter Boy
  12. Orașul umbre
  13. Muguri florali
  14. Tu ești cea mai
  15. Te iubesc

Mai multe informații despre noul disc nu se cunosc momentan. Singurele indicii privind posibilele lansări din perioada următoare sunt câteva fotografii postate de Alexandrina pe pagina sa de Facebook. Incluse în albumul intitulat "Flori de spin", cele 6 poze ar putea fi de la filmările videoclipului piesei ce dă titlul noului disc.

Poze Alexandrina incluse în albumul foto "Flori de spin"

  • Alexandrina - Flori de Spin

  • Alexandrina - Flori de Spin

  • Alexandrina - Flori de Spin

  • Alexandrina - Flori de Spin

  • Alexandrina - Flori de Spin

  • Alexandrina - Flori de Spin

Comentează

Trending