Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Nelly crede că Miley Cyrus este noua Madonna

Nelly crede că Miley Cyrus îi calcă pe urme Madonnei, oferind publicului o nouă versiune a idolului pop. Rapper-ul american a ajuns să o cunoască mai bine pe artistă după colaborarea pentru piesa "4×4" de pe albumul "Bangerz".

Miley Cyrus

Urmărește-ne pe

"Miley Cyrus este extrem de talentată. Este tânără și ambițioasă și vrea să facă lucrurile în felul ei. Madonna a ajuns unde este urmându-și instinctul, astăzi find recunoscută drept una dintre cele mai bune artiste din toate timpurile", a declarat Nelly într-un interviu.

Opinia rapper-ului american este susținută de istoricul hiturilor Madonnei și a carierei sale, ce abundă în apariții controversate. Începând cu "Like A Virgin", lansat în 1984, și continuând cu "Like A Prayer", "Vogue", "Material Girl", fiecare piesă a implicat promovarea sexualitatății. După multă muncă, creativitate și o echipă de management inspirată, Madonna a ajuns în Cartea Recordurilor pentru vânzări de peste 300 de milioane de albume în întreaga lume.

Luând în considerare că Miley Cyrus conduce topurile din UK cu albumul "Bangerz" și hitul "Wrecking Ball", totul pornind de la apariția sa la VMA 2013, am putea înțelege destul de ușor de ce crede Nelly că Miley este noua Madonna.

"Trebuie să fii constant în atenția publicului. Trebuie să fii văzut peste tot, să asiguri titlurile ziarelor. Eu nu am mai lansat un album de trei ani. În zilele noastre nu poți lipsi din atenția mediatică mai mult de trei luni", a adăugat Nelly, dorind să sublinieze că ceea ce face Miley acum este ceea ce se cere pe piață.

Nelly a avut prilejul de a cunoaște pe Miley Cyrus înainte de explozia mediatică de anul acesta. Cei doi au înregistrat împreună piesa "4×4", inclusă pe albumul "Bangerz" .

"Single-ul cu Miley are o atingere contry, cu un mix de hip-hop și pop. Este un simbol al rebeliunii, al fetei care vrea să stea cu băieții răi"

Miley Cyrus va concerta în cadrul galei MTV EMA 2013, ce va avea loc pe 10 noiembrie în Amsterdam. Rămâne de văzut dacă va fi sau nu o prestație în stilul VMA.

Redfoo MTV EMA 2013 MC feat. Miley Cyrus

Citește mai multe despre MadonnaMiley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jake Bugg a lansat "Slumville Sunrise" - VIDEOCLIP

Jake Bugg a dezvăluit videoclipul celui de-al doilea single de pe noul album, "Shangri La". Piesa promovată se numește "Slumville...

Închide