Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Muzica lui Britney Spears este folosită ca armă împotriva piraților

Muzica occidentală este atât de disprețuită de către pirații din Somalia, încât aceștia preferă să fugă ca să nu o asculte. Reacția lor le-a dat ofițerilor maritimi din Marea Britanie șansa de a inventa o "armă muzicală" inedită și ușor de utilizat.
Britney Spears -

Britney Spears - "Britney Jean" artwork

Hiturile lui Britney Spears sunt folosite de ofițerii maritimi britanici ca să-i sperie pe pirații somalezi de pe coasta de est a Africii. Autoritățile au constatat că difuzarea melodiilor precum "Oops! I Did It Again" și "Baby One More Time" îi ține departe pe pirați.

Piesele ei au fost selectate de cei de la echipa de securitate întrucât s-au gândit că pirații le vor urî. Tipii ăștia nu suportă muzica și cultura occidentală, astfel că hiturile lui Britney au fost perfecte. Imediat ce aud muzica artistei, pirații pleacă cât de repede pot, a declarat ofițerul maritim Rachel Owens pentru Metro.

Britney Spears se pregătește să lanseze la începutul lunii decembrie cel de-al optulea album, intitulat "Britney Jean". Artista a mărturisit că este cel mai personal material de-al ei și că s-a implicat foarte mult în producția acestuia. Pentru a obține sunetul pe care și-l dorea, Britney a colaborat cu mai mulți producători și compozitori precum Sia Furler și will.i.am. Primul single extras este "Work Bitch", care se bucură și de un videoclip apărut în urmă cu o lună. Cel de-al doilea single anunțat se intitulează "Perfume" și va fi lansat pe 5 noiembrie. Piesa este o baladă specială pentru Britney, compusă în colaborare cu Sia Furler. Recent, artista a dezvăluit coperta noului album și a publicat o scrisoare dedicată fanilor.

Srisoarea lui Britney Spears despre noul album "Britney Jean"

Srisoarea lui Britney Spears despre noul album "Britney Jean" (Foto: britneyspears.com)

Dragi Fani,

Nu v-am mai scris de foarte mult timp. Suntem toți obișnuiți să ne exprimăm gândurile în 140 de caractere, dar uneori e frumos să iei o pauză, să te așezi și să scrii ceva mai lung și mult mai personal. În aceste zile lucrez la ultimele detalii ale noului meu album "Britney Jean" și abia aștept să-l ascultați și voi. Mi-am pus inima și sufletul în acest material care a fost o călătorie incredibilă. Am învățat foarte multe despre mine, iar acum, pentru că mă aflu la final de drum mi se reamintește de incredibilul sprijin pe care mi l-ați oferit în ultimii 15 ani. Vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați urmat în această călătorie și vă iubesc pentru că mi-ați oferit oportunitatea să fac acest lucru. Nu-mi vine să cred că este albumul cu numărul 8 și știu că vă tot spun că este cel mai personal disc al meu de până acum, dar chiar este adevărat și sunt foarte mândră de asta.

Am trecut prin foarte multe lucruri în ultimii ani care m-au inspirat să sap și mai adânc și să compun piese pe care cred că le veți îndrăgi. A fost o experiență incredibilă să lucrez cu oameni ca Sia, William Orbit și, desigur, Will.i.am. Mi-au ascultat toate ideile și m-au ajutat să le dau viață. Sunt foarte multe piese dance cu upbeat-uri, distractive, dar a fost foarte important pentru mine să-mi arăt puterea, atitudinea și vulnerabilitatea. De sigur, am pregătit și câteva surprize pentru voi ;)

Vreau să vă arăt diferitele părți ale mele. Sunt artistă. Sunt mamă. Sunt amuzantă. Sunt prietena voastră! Sunt Britney Jean.

Sper că veți iubi munca mea!

Vă iubesc,

Britney

Citește mai multe despre Britney Spears
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Geri Halliwell a lansat "Half of Me" - VIDEOCLIP

Geri Halliwell dansează cu animale de pluș și bărbați la bustul gol în videoclipul noului single "Half of Me". Piesa...

Închide