Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Muzeul hologramelor, locul unde legendele rock renasc și cântă alături de fani

John Lennon, Jimi Hendrix, Freddie Mercury şi Kurt Cobain sunt doar câțiva dintre artiștii ce vor fi "readuși la viață" în muzeul hologramelor din Londra, un proiect inițiat de directorii Music Hall of Fame. Fanii vor putea vedea din nou pe scenă legendele muzicii rock, având chiar oportunitatea de a cânta alături de artiștii preferați.
Freddie Mercury

Freddie Mercury

Inspirați de concertul din 2012 de la Coachella Festival, în care Tupac Shakur a fost "reîncarnat digital", directorii muzeului Music Hall of Fame din Londra au venit cu o idee revoluționară, ce îi va face pe rockeri să retrăiască clipele de glorie ale industriei muzicale alături de idolii lor. Un muzeu al hologramelor va fi inaugurat în Londra în 2014, prin acest proiect fiind readuși la viață artiști legendari precum Jim Morrison sau Freddie Mercury.

"Poți fi transportat înapoi în timp, într-un moment specific din istoria muzicii sau poți cânta alături de artiști care nu mai sunt acum în viață. Am fost la Coachella și l-am văzut pe Tupac. Publicul era în extaz", a declarat managerul Lee Bennett pentru The Evening Standard.

Utilizând o tehnologie de ultimă generație vor fi create imagini care vor da senzația unei experiențe 4D. Fanii vor putea urca pe scenă alături de artiștii preferați, prestația fiind înregistrată pe DVD și oferită drept suvenir fiecărui vizitator.

"Muzeul oferă posibilitatea de a urca pe scenă alături de trupele preferate. Imaginează-ți cum ar fi să stai acum alături de Nirvana sau  Morrissey", a declarat primarul din Camden, cartier din nordul Londrei în care va fi deschis muzeul hologramelor.

Până la inaugurarea proiectului vă invităm să urmăriți secvențe de la Coachella Festival, evenimentul în cadrul căruia holograma lui Tupac Shakur a concertat alături de Snoop Dog și Dr. Dre.

Tupac Hologram Snoop Dogg and Dr. Dre Perform Coachella Live

Citește mai multe despre Freddie MercuryJimi HendrixJohn LennonKurt Cobain
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Pixels a lansat noul clip "Silk and Silicone" - VIDEO

Formaţia Pixels revine cu un nou videoclip la fel de captivant vizual aşa cum ne-a obişnuit. "Silk and Silicone" este...

Închide