Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett

Miley Cyrus și Britney Spears cântă în duet "SMS (Bangerz)" - AUDIO

Cu doar câteva zile înainte de lansarea albumului "Bangerz", duetul dintre Miley Cyrus și Britney Spears apare pe internet. Piesa se numește "SMS (Bangerz)" și este compusă de Miley în colaborare cu Sean Garrett, Michael L. Williams și Marquel Middlebrooks.
Miley Cyrus și Britney Spears

Miley Cyrus și Britney Spears

Într-o perioadă a lansărilor, atât pentru Miley Cyrus, cât și pentru Britney Spears, piesa "SMS (Bangerz)" își face loc printre aparițiile neanunțate de pe internet. Duetul nu este unul neașteptat, Miley Cyrus mărturisind în diverse apariții din presă că o admiră pe Britney. În plus, costumația sa din cadrul VMA a fost inspirată de cea a lui Britney Spears din 2000, din cadrul aceluiași eveniment.

Miley Cyrus va lansa zilele următoare albumul "Bangerz", ce include și acest duet. Pentru noul material discografic, ce curprinde 13 piese, Miley a colaborat cu producătorii Mike Will Made It și Pharrell Williams. "Bangerz" va fi lansat oficial pe 4 octombrie în Australia, pe 7 în UK și pe 8 în Statele Unite, până atunci putând fi ascultat pe iTunes.

Într-un interviu acordat recent revistei Rolling Stones, artista pop declara că își dorește ca acest disc să fie memorabil.

"Există albume pe care lumea încă le ascultă, cum ar fi "Bad" al lui Michael Jackson. Și asta pentru că discul e mega cool. Aș vrea ca oamenii să-mi asculte albumul la fel, să rămână printre preferințele lor peste ani și ani."

Britney Spears are, de asemenea, un program încărcat în această perioadă. Artista pop va lansa în curând videoclipul piesei "Work Bitch". Melodia a fost compusă de Britney în colaborare cu will.i.am și Anthony Preston, beat-urile dance având amprenta lui DJ Otto Knows.

Cu versuri motivaționale precum "You want a Lamborghini? / Sip martinis? / Look hot in a bikini? / You better work bitch!"Britney Spears reînvie perioada hiturilor "Womanizer" și "Criminal". "Work Bitch" a debutat pe poziția a 12-a în topul Billboard Hot 100, înregistrând vânzări de 174 de mii de copii în doar prima săptămână de la lansare. Aceste cifre vor suferi, cu siguranță, modificări sesizabile imediat ce videoclipul va fi lansat. Luând în considerare teaser-ul, fanii se pot aștepta la o Britney la fel de senzuală ca cea din clipul "I'm a Slave 4 U".

Miley Cyrus și Britney Spears - "SMS (Bangerz)"

Citește mai multe despre Britney SpearsMiley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandra Stan a lansat o campanie împotriva violenței domestice - VIDEO

Alexandra Stan revine, dar nu cu un proiect muzical, ci cu o campanie împotriva violenței domestice. Aceasta se intitulează "Nu...

Închide