Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Miley Cyrus și Mumford and Sons - "Little Wrecking Ball" - VIDEOCLIP

"Little Wrecking Ball" este un mix foarte interesant cu Miley Cyrus și Mumford and Sons, realizat de Isosine. Melodia se bucură și un videoclip emoționant pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.
Secvență videoclip -

Secvență videoclip - "Little Wrecking Ball" - Miley Cyrus & Mumford and Sons - mashup by Isosine

Cine ar fi crezut că Miley Cyrus și Mumford and Sons sună atât de bine împreună? Noul mix realizat de Isosine îmbină melodia lui Cyrus "Wrecking Ball" cu piesa "Little Lion Man" de la Mumford and Sons, iar rezultatul este incredibil. În plus, "Little Wrecking Ball" se bucură și de un videoclip, realizat tot de Isosine. Montajul include secvențe din clipurile Sigur Ros - "Valtari", The xx - "Chained" și controversatul Miley Cyrus - "Wrecking Ball". Cadrele sunt alese cu mare atenție, momentele de dans contemporan din "Valtari" potrivindu-se perfect cu piesa.

Isosine este un artist din Vancouver care a realizat că oamenilor le face mare plăcere să asculte două sau mai multe melodii împreună, într-un mod interactiv. În timpul școlii a cântat la chitară și a făcut parte dintr-o formație. Pasiunea pentru mix a apărut în momentul în care l-a auzit pe cel cu Lazy Town și Lil Jon.

Îmi amintesc că am ascultat un mix cu Lazy Town și Lil Jon. Am rămas uluit. Ca gen muzical, piesele se aflau la poluri opuse. O melodie dintr-un show de televiziune pentru copii era îmbinată cu ritmuri gălăcioase și cu vocea unui rapper. S-au potrivit atât de bine cu toate că pe hârtie nu ar fi avut nici o șansă. Asta a fost îndeajuns încât să mă inspire. Ca artist care realizează mixuri îmi doresc să aduc ascultătorilor combinații de piese care ar putea să fie chiar melodii originale - Isosine.

VIDEOCLIP: Miley Cyrus & Mumford and Sons - "Little Wrecking Ball"

Citește mai multe despre Miley CyrusMumford and Sons
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sting inspiră tinerii muzicieni. "Practical Arrangement" are o versiune clasică - VIDEO

Piesa "Practical Arrangement" de pe noul album "The Last Ship" al lui Sting are acum o versiune clasică. Patru tineri...

Închide