Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Miley Cyrus și Mumford and Sons - "Little Wrecking Ball" - VIDEOCLIP

"Little Wrecking Ball" este un mix foarte interesant cu Miley Cyrus și Mumford and Sons, realizat de Isosine. Melodia se bucură și un videoclip emoționant pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.

Publicat

pe

Secvență videoclip - "Little Wrecking Ball" - Miley Cyrus & Mumford and Sons - mashup by Isosine
Secvență videoclip - "Little Wrecking Ball" - Miley Cyrus & Mumford and Sons - mashup by Isosine

Cine ar fi crezut că Miley Cyrus și Mumford and Sons sună atât de bine împreună? Noul mix realizat de Isosine îmbină melodia lui Cyrus "Wrecking Ball" cu piesa "Little Lion Man" de la Mumford and Sons, iar rezultatul este incredibil. În plus, "Little Wrecking Ball" se bucură și de un videoclip, realizat tot de Isosine. Montajul include secvențe din clipurile Sigur Ros - "Valtari", The xx - "Chained" și controversatul Miley Cyrus - "Wrecking Ball". Cadrele sunt alese cu mare atenție, momentele de dans contemporan din "Valtari" potrivindu-se perfect cu piesa.

Isosine este un artist din Vancouver care a realizat că oamenilor le face mare plăcere să asculte două sau mai multe melodii împreună, într-un mod interactiv. În timpul școlii a cântat la chitară și a făcut parte dintr-o formație. Pasiunea pentru mix a apărut în momentul în care l-a auzit pe cel cu Lazy Town și Lil Jon.

Îmi amintesc că am ascultat un mix cu Lazy Town și Lil Jon. Am rămas uluit. Ca gen muzical, piesele se aflau la poluri opuse. O melodie dintr-un show de televiziune pentru copii era îmbinată cu ritmuri gălăcioase și cu vocea unui rapper. S-au potrivit atât de bine cu toate că pe hârtie nu ar fi avut nici o șansă. Asta a fost îndeajuns încât să mă inspire. Ca artist care realizează mixuri îmi doresc să aduc ascultătorilor combinații de piese care ar putea să fie chiar melodii originale - Isosine.

VIDEOCLIP: Miley Cyrus & Mumford and Sons - "Little Wrecking Ball"

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Avionul în care se afla Miley Cyrus a fost lovit de fulger - FOTO

Miley Cyrus și membrii echipei sale au trecut prin momente de groază după ce avionul în care se aflau a fost lovit de fulger. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Detalii, foto și video în articol.

Publicat

pe

Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA
Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA │ FOTO: Captură YouTube

Miley Cyrus se află în plin turneu în America de Sud, iar pe 23 martie, artista ar fi trebuit să concerteze la festivalul Asuncionico din Paraguay. Planurile i-au fost date peste cap de o furtună. Avionul în care se afla cântăreața a fost lovit de fulger și a trebuit să aterizeze de urgență.

În ciuda experienței înfricoșătoare, nimeni de la bordul avionului nu a fost rănit. Miley a postat pe pagina sa de Instagram un clip din timpul furtunii, dar și o poză în care se vede avaria cauzată de fulger.

De asemenea, artista le-a transmis un mesaj fanilor îngrijorați:

"Fanilor și celor care s-au speriat după ce au auzit despre zborul meu spre Asuncion. Avionul nostru a fost prins în mijlocul unei furtuni neașteptate și lovit de fulger. Echipa, trupa, prietenii și membrii familiei care călătoreau alături de mine sunt bine, după ce am aterizat de urgență. Din păcate, nu am putut ajunge în Paraguay. Vă iubesc!"

Miley Cyrus se număra printre headlinerii festivalului Asuncionico, alături de Foo Fighters, Doja Cat sau Machine Gun Kelly. Ieri, organizatorii au anunțat că anulează întreaga ediție din acest an din cauza furtunilor și ploilor abundente.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending