Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Miley Cyrus conduce topurile din UK cu "Bangerz" și "Wrecking Ball"

Miley Cyrus demonstrează încă o dată că în lumea divertismentului criticile și conflictul generează vânzări. Noul său album, "Bangerz", și single-ul "Wrecking Ball" se află pe primele poziții în topurile din UK, în categoriile aferente: Official Albums Chart și Official Singles Chart.
Miley Cyrus

Miley Cyrus

La doar câteva zile de la lansarea discului "Bangerz", Miley Cyrus își adaugă în palmares un nou record. Artista pop în vârstă de 20 de ani reușește să se poziționeze pe primul loc în două topuri simultan. "Wrecking Ball" este în fruntea clasamentului Official Singles Chart, iar noul său material discografic a intrat săptămâna aceasta pe prima poziție în topul Official Albums Chart.

"Apreciez afecțiunea pe care o primesc în UK. Nu doar că ultimul meu single este nr. 1, ba chiar mai mult, albumul meu tocmai a urcat pe prima poziție în clasamentul oficial. De-abia aștept să mă întorc în UK luna viitoare", a declarat Miley Cyrus pentru OfficialCharts.com.

Și pentru că o veste bună nu vine niciodată singură, recent Miley Cyrus a câștigat un pariu de 10.000 de dolari cu producătorul Dr. Luke.

"Contrar aparențelor, Dr. Luke nu are întotdeauna dreptate. Am pus un pariu cu el, eu susținând că "Wrecking Ball" va urca pe prima poziție în Billboard Hot 100. Și așa s-a întâmplat. Acum trebuie să-mi cumpere o toaletă în valoare de 10.000 de dolari. Mă voi gândi la el ori de câte ori o voi folosi", a declarat Miley Cyrus, mândră de intuiția sa.

Toaleta câștigată de Miley se încadrează în categoria VIP. Aceasta este dotată cu un receptor bluetooth care poate reda muzica de pe un smartphone, scaun cu încălzire și un ecran tactil LCD. Pariul acesta nu este însă decât un bonus. Piesa "Wrecking Ball" în sine este un premiu, single-ul stabilind două recorduri pe VEVO și aducându-i primul nr. 1 în clasamentul Billboard. În termeni de profit, melodia s-a vândut în aproape un milion și jumătate de exemplare doar în SUA, fiind certificată cu platină în Australia și cu aur în Noua Zeelandă. Pentru mai multe detalii despre acest subiect puteți citi un articol anterior.

Miley Cyrus - "Wrecking Ball" (Live On SNL)

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Venus" este noul single Lady Gaga

După ce Lady Gaga le-a mărturisit fanilor că nu poate să trăiască fără aplauzele lor, acum artista intră în pielea...

Închide