Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Miley Cyrus conduce topurile din UK cu "Bangerz" și "Wrecking Ball"

Miley Cyrus demonstrează încă o dată că în lumea divertismentului criticile și conflictul generează vânzări. Noul său album, "Bangerz", și single-ul "Wrecking Ball" se află pe primele poziții în topurile din UK, în categoriile aferente: Official Albums Chart și Official Singles Chart.

Publicat

pe

Miley Cyrus
Miley Cyrus │ FOTO: www.facebook.com

La doar câteva zile de la lansarea discului "Bangerz", Miley Cyrus își adaugă în palmares un nou record. Artista pop în vârstă de 20 de ani reușește să se poziționeze pe primul loc în două topuri simultan. "Wrecking Ball" este în fruntea clasamentului Official Singles Chart, iar noul său material discografic a intrat săptămâna aceasta pe prima poziție în topul Official Albums Chart.

"Apreciez afecțiunea pe care o primesc în UK. Nu doar că ultimul meu single este nr. 1, ba chiar mai mult, albumul meu tocmai a urcat pe prima poziție în clasamentul oficial. De-abia aștept să mă întorc în UK luna viitoare", a declarat Miley Cyrus pentru OfficialCharts.com.

Și pentru că o veste bună nu vine niciodată singură, recent Miley Cyrus a câștigat un pariu de 10.000 de dolari cu producătorul Dr. Luke.

"Contrar aparențelor, Dr. Luke nu are întotdeauna dreptate. Am pus un pariu cu el, eu susținând că "Wrecking Ball" va urca pe prima poziție în Billboard Hot 100. Și așa s-a întâmplat. Acum trebuie să-mi cumpere o toaletă în valoare de 10.000 de dolari. Mă voi gândi la el ori de câte ori o voi folosi", a declarat Miley Cyrus, mândră de intuiția sa.

Toaleta câștigată de Miley se încadrează în categoria VIP. Aceasta este dotată cu un receptor bluetooth care poate reda muzica de pe un smartphone, scaun cu încălzire și un ecran tactil LCD. Pariul acesta nu este însă decât un bonus. Piesa "Wrecking Ball" în sine este un premiu, single-ul stabilind două recorduri pe VEVO și aducându-i primul nr. 1 în clasamentul Billboard. În termeni de profit, melodia s-a vândut în aproape un milion și jumătate de exemplare doar în SUA, fiind certificată cu platină în Australia și cu aur în Noua Zeelandă. Pentru mai multe detalii despre acest subiect puteți citi un articol anterior.

Miley Cyrus - "Wrecking Ball" (Live On SNL)

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Miley Cyrus anunță "Flowers", un nou single - TEASER

Miley Cyrus întâmpină noul an cu muzică proaspătă. Artista de 30 de ani a prezentat două clipuri teaser ce anunță lansarea piesei "Flowers". Te invităm să le urmărești.

Publicat

pe

Teaser Miley Cyrus - Flowers
Teaser Miley Cyrus - Flowers │ FOTO: captură YouTube / Miley Cyrus

Piesa "Flowers" urmează să fie lansată oficial pe 13 ianuarie. Miley a făcut anunțul în timpul petreceri anuale de Anul Nou, pe care a găzduit-o anul acesta alături de Dolly Parton. Evenimentul a fost difuzat în direct pe NBC.

Pe parcursul transmisiunii de două ore, Cyrus a interpretat mai multe cântece, inclusiv duete - "Let's Dance" cu David Byrne, "Wrecking Ball" și "I Will Always Love You" cu Parton, "Stars Are Blind" cu Paris Hilton, și "Midnight Sky" cu Fletcher.

Revenind la "Flowers", noua melodie beneficiază de două teasere. Primul o arată pe Miley într-o ținută aurie metalizată, plimbându-se cu nonșalanță. Al doilea clip o prezintă pe artistă într-un costum baie.

Compoziția muzicală poate prefața un nou material discografic. Cel mai recent album de studio al artistei este "Plastic Hearts", lansat în 2020. Anul trecut, ea a lansat un album live numit "ATTENTION: MILEY LIVE".

TEASERE "Flowers":

Citește în continuare

Trending