Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Miley Cyrus joacă rolul unui astronaut în clipul rapper-ului Future - PREVIEW

Miley Cyrus a colaborat cu rapper-ul american Future pentru piesa "Real and True". În clipul melodiei, ce va fi lansat pe 10 noiembrie în cadrul galei MTV EMA, artista interpretează rolul unui astronaut.
Future feat. Miley Cyrus -

Future feat. Miley Cyrus - "Real an True" (secvență videoclip)

Miley Cyrus începe să pătrundă treptat pe filiera hip hop-ului. După colaborarea cu Mike Will Made It pentru piesa "23", artista se arată încântată de ideea de a fi inclusă în noul proiect al rapper-ului american Future. Piesa ce îi va avea ca protagoniști pe Miley, Mr Hudson și Future se numește "Real and True".

"Am lucrat cu Miley Cyrus când încă înregistra pentru albumul "Bangerz". Eram în Vegas și lucram la niște piese, iar Mr Hudson a trimis un demo al unei melodii înregistrate cu Mike Will Made It. Track-ul a ajuns la Miley și ea a mărturisit că își dorește să facă parte din acest proiect. Piesa va fi inclusă pe album", a povestit Future într-un interviu acordat recent.

Noul single al rapper-ului beneficiază de un clip în regia lui Rankin, în care Miley Cyrus interpretează rolul unui astronaut. Videoclipul integral "Real and True" va fi dezvăluit în cadrul galei MTV EMA 2013, ce va avea loc pe 10 noiembrie în Amsterdam.

Future este cunoscut pentru albumul de debut "Pluto", lansat în 2012. Materialul include piese precum "Tony Montana", "Magic", "Same Damn Time" sau "Turn On the Lights", ce s-au clasat pe poziții bune în topurile  U.S. Hot 100 și U.S. R&B/Hip-Hop Songs.

Pe lista colaborărilor lui Miley Cyrus de pe nișa hip hop se înscrie și piesa "4×4" de pe albumul "Bangerz". Melodia este interpretată în duet cu Nelly, artistul declarând recent că în opinia sa Miley este noua Madonna. Mai multe detalii despre acest subiect puteți afla dintr-un articol anterior.

Future feat. Miley Cyrus - "Real and True"

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Swedish House Mafia lansează un film despre destrămarea sa - TRAILER

Cei de la Swedish House Mafia vor lansa un documentar în care vor explica de ce au pus punct proiectului...

Închide