Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Miley Cyrus a câștigat o toaletă de 10.000 de dolari în urma unui pariu

"Wrecking Ball" i-a adus lui Miley Cyrus o toaletă high tech în valoare de 10.000 de dolari. Înainte de lansarea piesei, artista pop a pus un pariu cu producătorul Dr. Luke. Conform termenilor stabiliți, acesta s-a angajat să îi cumpere lui Miley o toaletă "regească" dacă single-ul va ajunge hit. Luând în considerare că "Wrecking Ball" a stat două săptămâni pe prima poziție în topul Billboard, Dr. Luke are acum de onorat un pariu costisitor.
Miley Cyrus

Miley Cyrus

Modestia nu este întotdeauna recomandată. Pentru producătorul piesei "Wrecking Ball" cel puțin, neîncrederea în propriul talent îl va costa 10.000 de dolari. Deși Dr. Luke a strâns în ultimii ani multe hituri în portofoliu, acesta nu a crezut că single-ul lui Miley Cyrus va ajunge pe primul loc în topul Billboard.

"Contrar aparențelor, Dr. Luke nu are întotdeauna dreptate. Am pus un pariu cu el, eu susținând că "Wrecking Ball" va urca pe prima poziție în Billboard Hot 100. Și așa s-a întâmplat. Acum trebuie să-mi cumpere o toaletă în valoare de 10.000 de dolari. Mă voi gândi la el ori de câte ori o voi folosi", a declarat Miley Cyrus, mândră de intuiția sa.

Toaleta câștigată de Miley se încadrează în categoria VIP. Aceasta este dotată cu un receptor bluetooth care poate reda muzica de pe un smartphone, scaun cu încălzire și un ecran tactil LCD. Pariul acesta nu este însă decât un bonus. Piesa "Wrecking Ball" în sine este un premiu, single-ul stabilind două recorduri pe VEVO și aducându-i primul nr. 1 în clasamentul Billboard. În termeni de profit, melodia s-a vândut în aproape un milion și jumătate de exemplare doar în SUA, fiind certificată cu platină în Australia și cu aur în Noua Zeelandă.

Recent, Miley Cyrus a lansat oficial albumul "Bangerz", cel de-al patrulea disc din cariera sa. Materialul discografic include un duet cu Britney Spears pentru piesa "SMS (Bangerz)". Deși tânăra artistă pop a declarat în nenumărate rânduri că o admiră pe Britney, colaborarea părând firească, se pare că inițial duetul fusese planificat cu Gwen Stefani. O altă variantă luată în considerare de producătorul Sean Garrett a fost Nicki Minaj, single-ul având ceva influențe hip hop. În final, Britney Spears a fost cea aleasă pentru acest duet ce și-a făcut deja loc printre aparițiile neanunțate de pe internet. Single-ul "SMS (Bangerz)" poate fi ascultat într-un articol anterior.

În altă ordine de idei, Miley Cyrus a participat recent la emisiunea lui Jimmy Fallon unde a interpretat o versiune a capella a piesei "We Can't Stop" alături de The Roots și gazda show-ului.

Jimmy Fallon, Miley Cyrus & The Roots - "We Can't Stop" (A Cappella)

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Steelborn face preselecție pentru posturile de solist și chitarist

Dupa plecarea solistei Aura Dănciulescu și a chitaristului Mihai Dănciulescu, trupa Steelborn cauta inlocuitori. Doritorii pot descarca negativele de pe...

Închide