Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Mike Oldfield lansează albumul "Man On The Rocks"

Multi-instrumentistul britanic Mike Oldfield, va lansa pe 27 ianuarie 2014 un nou album de studio intitulat "Man On The Rocks". Discul a fost compus în Bahamas, este înregistrat în Londra și Los Angeles și este produs de Oldfield alături de producătorul britanic Stephen Lipson.

Mike Oldfield

Urmărește-ne pe

Multi-instrumentistul britanic Mike Oldfield, va lansa pe 27 ianuarie 2014 cel de-al 25-lea album de studio intitulat "Man On The Rocks". Discul a fost compus în Bahamas, este înregistrat în Londra și Los Angeles și este produs de Oldfield alături de producătorul britanic Stephen Lipson, care a lucrat de-a lungul carierei cu Jeff Beck, Paul McCartney, Cher, Grace Jones, Annie Lennox, Pet Shop Boys și Simple Minds. Materialul va fi disponibil în format standard CD, dublu vinil, digital download și deluxe edition.

Mike Oldfield, în vârstă de 60 de ani a lansat ultimul album, intitulat "Music of the Spheres", în anul 2008 sub egida Mercury Records. Discul a fost înregistrat în celebrul studio Abbey Road Studios (The Beatles, Pink Floyd, The Hollies, Badfinger) și a intrat în majoritatea topurilor internaționale și a fost nominalizat pentru premiul Classical Brit Award în 2009.

La începutul acestui an Mike Oldfield a lansat un album de remixuri intitulat "Tubular Beats". Discul conține cele mai cunoscute piese ale artistului, dar remixate plus o compoziție nouă, intitulată "Never Too Far", care o are ca invitată pe solista Tarja Turunen (ex-Nightwish).

Mike Oldfield - "Never Too Far" (Feat. Tarja Turunen)

Tracklist "Man On The Rocks":

 1. Sailing
 2. Moonshine
 3. Man On The Rocks
 4. Castaway
 5. Minutes
 6. Dreaming In The Wind
 7. Nuclear
 8. Chariots
 9. Following The Angels
 10. Irene
 11. I Give Myself Away (Cover William McDowell)

Mike Oldfield s-a lansat în muzică la vârsta de 14 ani când a format împreună cu sora lui trupa Sallyangie, iar la 16 ani cânta la chitară bas în Soft Machine. În 1972 s-a întâlnit cu Richard Branson, care se pregătea să-și lanseze noua sa casă de discuri, Virgin Records, iar în 1973 a apărut albumul de debut “Tubular Bells“. Albumul, pe care Oldfield a cântat la mai mult de 20 de instrumente și care acoperă mai multe genuri muzicale, a avut un succes colosal, intrând în Top 10 în Marea Britanie, unde a rămas 279 de săptămâni, o performanță reușită doar de zece albume în istoria acestui clasament. De atunci celebrul artist a mai lansat 23 de albume, care s-au vândut în zeci de milioane de unități în toată lumea.

Citește mai multe despre Mike Oldfield
RECOMANDARE:Cumpără albume din discografia lui Mike Oldfield

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Belinda Carlisle de la Sala Palatului a fost anulat

Belinda Carlisle urma să concerteze pentru prima dată la București pe 16 octombrie 2013. Din păcate, concertul a fost anulat...

Închide