Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Michi de la Șuie Paparude a suferit un infarct

Bean și Dobrică (Șuie Paparude) sunt alături de colegul lor, Michi (Mihai Câmpineanu). În noaptea de sâmbătă spre duminică, acesta a suferit un infarct, la sfârșitul unui concert din Timișoara (Re:frashTM). După operația de montare a 2 stenturi, Michi este în comă indusă cu grave probleme neurologice.
Suie Paparude

Suie Paparude

UPDATE: Mihai Câmpineanu, liderul trupei Șuie Paparude, internat la Spitalul Județean Timișoara, și-a revenit din comă. Veștile bune au fost date de medicii timișoreni, care au declarat că i-au suspendat sedarea cu medicamente și că artistul se află pe un trend ascendent. Michi este conștient, își poate mișca mâinile și picioarele, este stabil, a fost debutat și încearcă să vorbească. Acesta se află în continuare sub supravegherea permanentă a mediciilor de la Secția de Terapie Intensivă și nu intră încă în discuție un transfer la București. La cererea expresă a familiei, doctorii nu oferă informații despre starea de sănătate a artistului. Se știe însă că i s-au făcut mai multe investigații și, din fericire, Michi nu avea hemoragie vasculară cerebrală, lucrul de care se temeau cel mai mult medicii. Aceștia s-au arătat optimiști și speră ca Mihai Câmpineanu să-și revină complet, relatează opiniatimisoarei.ro. Chiar dacă a depășit momentele critice, recuperarea sa va fi una lentă, iar medicii urmăresc să evalueze eventualele leziuni suferite în atacul de cord.

În urma infarctului miocardic, starea de sănătate a lui Mihai Câmpineanu (42 de ani) este stabilă, ne-a informat trupa printr-un comunicat de presă. Medicii spun că la ora actuală starea membrului Șuie Paparude s-a stabilizat, urmând ca în perioada următoare să fie supus unor investigații medicale amănunțite. Creierul artistului a fost afectat de lipsa de oxigen din cauza infarctului, problema neurologică fiind foarte gravă, medicii fiind rezervați.

Michi a fost internat inițial la Spitalul Municipal Timișoara și apoi transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, unde a fost operat. Medicii i-au montat 2 stenturi pe artera descendentă anterior, pacientului fiindu-i indusă starea de comă. După noi investigații neurologice efectuate la spitalul județean, Mihai a fost readus la Institutul de Boli Cardiovasculare, potrivit publicației locale opiniatimisoarei.ro.

Bean MC, Dobrică și fanii Șuie Paparude sunt alături de Michi. După concertul de la Re:frashTM, artistul a acuzat dureri în piept și s-a prăbușit imediat după de a coborât de pe scenă. Cântarea a avut loc la Halele Fructus, trupa Șuie Paparude lansând cu acest prilej și un nou videoclip.

Scena Re:freshTM din Timișoara

Scena Re:freshTM din Timișoara

Şuie Paparude este un nume de referință în muzica electronică din România, fiind înființată în anul 1992. Trioul are activ 7 albume lansate și o îndelungată activitate concertistică pe scena de clubbing, dar și pe cea din cadrul festivalurilor naționale și internaționale. În luna martie 2013 Șuie Paparude a participat la SXSW 2013 din Austin (Texas) - eveniment de referință al industriei muzicale internaționale. În România, formația a făcut parte din line-up-urile festivalurilor din acest an: Delahoya, Zilele Prieteniei, Peninsula.

Citește mai multe despre Mihai CâmpineanuȘuie Paparude
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României: Lucian Frâncu, backing vocalist în Direcția 5, întoarce toate scaunele

Audițiile pe nevăzute au ajuns la episodul al patrulea din noul sezon Vocea României. Smiley, codaș la formarea echipei, a...

Închide