Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Maximilian prezintă - "Zbor Cu Parapanta" feat. Grasu XXL - VIDEOCLIP

Maximilian revine cu un nou videoclip pentru single-ul "Zbor Cu Parapanta". Melodia este cântată în colaborare cu Grasu XXL. Clipul poate fi urmărit pe InfoMusic.
Secvență videoclip Maximilian -

Secvență videoclip Maximilian - "Zbor Cu Parapanta" feat. Grasu XXL

Maximilian a dezvăluit videoclipul noului single "Zbor Cu Parapanta". Pe refren îl auzim pe Grasu XXL, care s-a ocupat și de mixajul piesei. Muzica a fost compusă de Keri, iar masterizarea a fost realizată de Bunicu Magic. Videoclipul este în ton cu anotimpul în care ne aflăm, având un decor natural de toamnă. Scenariul a fost gândit chiar de Maximilian împreună cu Matei Pleșa, care a îndeplinit și rolul de regizor. Clipul, pe care îl puteți urmări mai jos, nu duce lipsă de umor și optimism.

"Zbor Cu Parapanta" promovează cel de-al doilea album al lui Maximilian. Intitulat "Maxim, Am Spus!!!", materialul va fi lansat luna aceasta, pe 21 octombrie, sub egida Okapi Sound. Curând va apărea și noul disc al lui Grasu XXL. Recent, rapperul a lansat piesa "Deju Vu" feat. Ami.

Maximilian, pe numele său real Claudiu Iulian Husaru, își începe activitatea muzicală în 1996, dar apare în atenția publicului începând cu 1998, când înființează trupa Mahsat (împreună cu Houdini și Blat Jargon). În aceeași perioadă îl cunoaște pe Grasu XXL și lucrează împreună cu acesta la primele piese ale trupei, într-un studio din București. Mahsat se lansează cu "Micii spărgători de rime" și "Jucător cu două fețe". După câțiva ani petrecuți în Italia, Maximilian se întoarce în București și se alătură echipei Okapi Sound. În 2006 începe lucrul la primul său album solo, "Volumu' La Maxim…ilian!!!", care este lansat pe 22 octombrie 2008 pe site-ul oficial al artistului. Materialul conține colaborări cu Grasu XXL, Nicalai, Freaka Da Disk, Villy, Guess Who, Spike, Cedry2k, Mario, Paco 10 Grei, Tranda, WattDaFuck, JJ și Angeles. La sfârșitul anului 2010, Maximilian prezintă o serie de piese noi ce se vor regăsi pe al doilea album "Maxim, Am Spus!!!". Lansările continuă în 2011 cu melodii precum "Sophie" (feat. MefX) și "Serenada rap", o colaborare cu Junky și MefX. În 2012, artistul a prezentat melodii precum "Like a Boss" și "Domnișoare", iar anul acesta publicul a fost încântat cu "Arată bine" și noul single "Zbor Cu Parapanta".

Maximilian - "Zbor Cu Parapanta" feat. Grasu XXL (Videoclip)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3tWhSMkNf24&w=600]

Citește mai multe despre Grasu XXLMaximilian
RECOMANDARE:Cumpără noul album Grasu XXL - Drumul spre succes
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sinead O'Connor o sfătuiește pe Miley Cyrus să nu se prostitueze

Miley Cyrus este sfătuită de Sinead O'Connor să nu lase industria muzicală să o convingă să se prostitueze. Într-o scrisoarea...

Închide