Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Matteo și Anya au lansat noul single "În ochii mei" - AUDIO

Matteo și Anya au lucrat pentru prima dată împreună, iar rezultatul este noul single "În ochii mei" pe care îl puteți asculta pe InfoMusic.
Anya feat. Matteo -

Anya feat. Matteo - "În ochii mei"

Matteo și Anya au lansat noul single "În ochii mei", o melodie de dragoste. Piesa a fost compusă de cei de la Deepside Deejays, iar Matteo a contribuit la crearea versurilor. Mesajul cântecului este unul simplu, dar emoționant.

Ochii transmit foarte mult: lumină, căldură, dragoste. Nu degeaba sunt numiți oglinda sufletului. De cele mai multe ori, cea mai bună modalitate de a citi sentimentele unui om este să te uiți în ochii lui, o simplă privire spune tot, a declarat Anya.

Este pentru prima dată când Matteo și Anya lucrează împreună. Amândoi sunt mulțumiți de felul în care s-au legat lucrurile, fiind foarte posibil să mai colaboreze și pe viitor.

Îmi doream de mult timp o colaborare cu un artist român, iar Matteo, cu interpretarea lui inconfundabilă, s-a potrivit de minune stilului piesei, a precizat Anya.

Mă bucur că ni s-a oferit șansa să facem o piesă împreună, îmi place foarte mult Anya și am colaborat foarte bine. Acum, aștept să văd în ochii fanilor cât de mult le va plăcea acest nou single, a spus Matteo.

AUDIO: Anya feat Matteo - "În ochii mei"

Citește mai multe despre Anya
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
OCS a dat extemporal, vezi răspunsurile la chestionarul lui Proust - POZE

Membrii trupei Omul cu șobolani au acceptat provocarea de a completa Chestionarul lui Proust. Ce au răspuns Dan Amariei, Mihnea...

Închide