Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Marilyn Manson apare în serialul "Once Upon a Time"

Producătorii serialului american "Once Upon a Time" au confirmat că Marilyn Manson va da voce personajului misterios și malefic "Shadow".

Publicat

pe

Marilyn Manson
Marilyn Manson │ FOTO: nocountryfornewnashville.com

Marilyn Manson își continuă cariera în domeniul cinematografic și se bucură de un rol foarte interesant în cunoscutul serial american "Once Upon a Time". Acțiunea din noua serie se petrece pe tărâmul Neverland, condus de un Peter Pan malefic ajutat de "Shadow", un personaj misterios. ABC, producătorii serialului au declarat pentru publicația Rolling Stones că în episoadele ce urmează fanii vor avea o mare surpriză când vor auzi vocea lui Marilyn Manson în rolul "Shadow", care este esența tărâmului Neverland.

Întotdeauna am fost mari fani ai lui Marilyn Manson. Pentru acest rol am vrut pe cineva a cărui voce să-și facă pilea de găină, au declarat producătorii executivi Eddy Kitsis și Adam Horowitz.

Manson nu este străin platoului de filmare. Acesta a mai apărut în "Lost Highway" a lui David Lynch, "Party Monster" (2003), "The Heart Is Deceitful About All Things" (2004) și a interpretat rolul lui David Dolores Frank în scurt metrajul "Born Villain", regizat de Shia LeBeouf. De asemenea, a apărut în cel mai recent sezon al cunoscutului și controversatului serial "Californication".

Californication : Season 6: Behind the Scenes - Marilyn Manson

Trending