Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Marilyn Manson apare în serialul "Once Upon a Time"

Producătorii serialului american "Once Upon a Time" au confirmat că Marilyn Manson va da voce personajului misterios și malefic "Shadow".
Marilyn Manson

Marilyn Manson

Urmărește-ne pe

Marilyn Manson își continuă cariera în domeniul cinematografic și se bucură de un rol foarte interesant în cunoscutul serial american "Once Upon a Time". Acțiunea din noua serie se petrece pe tărâmul Neverland, condus de un Peter Pan malefic ajutat de "Shadow", un personaj misterios. ABC, producătorii serialului au declarat pentru publicația Rolling Stones că în episoadele ce urmează fanii vor avea o mare surpriză când vor auzi vocea lui Marilyn Manson în rolul "Shadow", care este esența tărâmului Neverland.

Întotdeauna am fost mari fani ai lui Marilyn Manson. Pentru acest rol am vrut pe cineva a cărui voce să-și facă pilea de găină, au declarat producătorii executivi Eddy Kitsis și Adam Horowitz.

Manson nu este străin platoului de filmare. Acesta a mai apărut în "Lost Highway" a lui David Lynch, "Party Monster" (2003), "The Heart Is Deceitful About All Things" (2004) și a interpretat rolul lui David Dolores Frank în scurt metrajul "Born Villain", regizat de Shia LeBeouf. De asemenea, a apărut în cel mai recent sezon al cunoscutului și controversatului serial "Californication".

Californication : Season 6: Behind the Scenes - Marilyn Manson

Citește mai multe despre Marilyn Manson
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inna și Pitbull au înregistrat o piesă împreună

Pitbull pregătește lansarea unui nou album ce va include o serie de colaborări interesante, printre care se numără și o...

Închide