Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Mariah Carey își invită fanii la petrecerea de lansare a noului single

Mariah Carey vrea să-și răsplătească fanii din întreaga lume pentru susținere prin organizarea unei audiții speciale a noului single, "The Art of Letting Go".
Mariah Carey

Mariah Carey

Mediul online este locul perfect unde Mariah Carey își poate strânge fanii de pretutindeni. Artista îi invită pe aceștia la o petrecere privată, pe Facebook, în cadrul căreia vor asculta în exclusivitate noul single "The Art of Letting Go". Evenimentul este programat pentru data de 11 noiembrie.

Bună tuturor!!

Sunt nespus de fericită să anunț că noul meu single "THE ART OF LETTING GO" va fi lansat în exclusivitate pe pagina mea de Facebook pe 11.11.2013!!

Acest cântec este atât de personal și sunt încântată să împart această experiență cu voi, într-un mod atât de intim.

Nici nu știu ce să spun!! Mai este mai puțin de o lună până la eveniment și abia aștept să vă răspund la întrebări și să împart această experiență cu voi - este mesajul postat de Mariah Carey.

"The Art of Letting Go" servește și ca titlul pentru noul album, pe care artista a promis că-l va lansa până la sfârșitul anului. Primul extras a fost "Beautiful" feat. Miguel, care a apărut la începutul lunii mai. Melodia a atins poziția 15 în topul Billboard Hot 100. Tot în 2013, Mariah Carey a mai lansat videoclipul "Triumphant" feat. Rick Ross & Meek Mill și melodia "Almost Home", inclusă pe soundtrack-ul filmului "Oz: The Great and Powerful".

Citește mai multe despre Mariah Carey
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dan Amariei (OCS) "îi dă glas" lui Schwarzi, un câine fără stăpân - VIDEO

Solistul trupei Omul cu șobolani, Dan Amariei, susține campania "Câinii de rasă au pedigree, cei de pe stradă au CV"....

Închide