Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Mandinga oferă fanilor șansa de a câștiga o excursie la Roma

Pentru a marca lansarea celui mai nou single, "La Vita e Bella", Mandinga a pregătit un concurs pentru fanii trupei. Premiul constă în două bilete de avion, pentru el/ea și jumătate lui/ei, către o destinație în care simți cu adevărat că "la vita e bella": Roma.

Publicat

pe

Mandinga
Mandinga │ FOTO: www.facebook.com

Mecanismul concursului lansat de Mandinga este foarte simplu: fanii trebuie să asculte noua piesă a trupei și să încarce pe pagina oficială de Facebook a formației o fotografie care să se potriveasca cu versurile piesei, mai exact să demonstreze că "la vita e bella" când ești cu jumătatea ta.

Pozele pot fi trimise în perioada  14-24 octombrie. Pe pagina de Facebook Mandinga va fi creat apoi un album special cu toate aceste fotografii, iar timp de zece zile (25 octombrie – 3 noiembrie) pozele vor putea primi like-uri. Fotografia cu cele mai multe like-uri și share-uri va fi declarată câștigătoare și va primi două bilete spre Roma.

La concursul intitulat "Cu Mandinga la Roma, La vita e bella" poate participa orice persoană fizică, care a împlinit vârsta de 18 ani, care face dovada domiciliului sau rezidenței în România și este fan al paginii www.facebook.com/MandingaOfficial la data înscrierii. Pentru regulamentul complet al concursului puteți consulta site-ul oficial al formației.

"La Vita e Bella" este o piesa care îți crează o stare bună, o piesă care prin ritm și versuri te face să simți că viața e frumoasă. Și când e viata mai frumoasa decât atunci cand ești cu jumătatea ta? Din acest motiv vrem ca fanii noștri să se bucure de o experiență frumoasă alături de iubiții/iubitele lor la Roma, iar noi să vedem cât mai multe povești de dragoste", a declarat Elena Ionescu, solista Mandinga.

"La vita e bella" este o coproducție Hahaha Production, Cat Music și Happiness Production. Muzica și versurile poartă amprenta Smiley și Șerban Cazan. Single-ul se bucură de un colaj video cu înregistrări realizate de formație în timpul turneelor și de pe platourile de la diverse filmări.

Piesa "La vita e bella" vine la 3 luni de la lansarea ultimului single, "Bling", o colaborare cu artistul Muneer. Cu un ritm energic, potrivit pentru o atmosferă de club, melodia a fost foarte bine primită de către fani, până în prezent videoclipul strângând pe YouTube aproape 1.500.000 de vizualizări.

Mandinga - "La vita e bella"

Comentează

Trending