Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Lord Of The Dance revine în România cu 3 spectacole

Lord Of The Dance prezintă un nou spectacol de muzică și dans cu un show inedit si o coregrafie mai spectaculoasă. Cea mai cunoscută trupă de dans irlandez va susține spectacole la București, Timișoara și Cluj.
Lord of the Dance (Bucuresti, 5.11.2011) Foto: infomusic.ro

Lord Of The Dance prezintă un nou spectacol de muzică și dans cu un show inedit si o coregrafie mai spectaculoasă. Cea mai cunoscută trupă de dans irlandez va ajunge la București pe 14 martie 2014, la numai câteva zile după reprezentațiile ce vor avea loc la Timișoara și Cluj. Spectacolul de la Sala Palatului este organizat de Project Events.

Show-ul supranumit "o minune a lumii moderne" (datorita faptului ca intotdeauna realizeaza spectacole cu casa inchisa) va aduce din nou in tara noastra personajele mitice care redau prin dans celebra poveste din folclorul irlandez. Ani de-a randul cei de la Lord Of The Dance au umplut salile de spectacol din cele mai mari orase ale Romaniei, audienta fiind extrem de curioasa si incantata sa ii vada in actiune pe magicienii dansului irlandez. Zeci de personaje fantastice vor purta publicul intr-o lume de poveste, in care zanele si personajele pozitive vor sta pe aceeasi scena cu spiritele rele, se vor lupta si vor pierde sau vor castiga rand pe rand, libertatea fiind premiul pe care toate personajele il vor imparti la final.

Creatorul acestui spectacol este dansatorul si coregraful Michael Flatley. Acesta detine titlul de cel mai rapid dansator de step si titlul de cel mai bine platit dansator din lume. El a stabilit si recordul Guinness pentru cele mai rapide picioare din lume. A creat si produs show-uri precum "Lord Of The Dance", "Riverdance", "Feet Of Flames" si "Celtic Tiger".

Bilete concert Lord Of The Dance la București:

  • 350 lei (categoria VIP)
  • 300 lei (categoria 1)
  • 250 lei (categoria 2)
  • 200 lei (categoria 3)
  • 150 lei (categoria 4)
  • 100 lei (categoria 5)

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Biletoo: magazinul Unirea, magazinele Flanco, librăriile Adevărul și Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica și Victoria, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor, Stația de Metrou Unirii 1 și online pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro și myticket.ro.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lord Of The Dance
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Piesă nouă Gorillaz, "Whirlwind" - AUDIO

Invitat ca DJ la radioul BBC Radio 2, Damon Albarn a dezvăluit o piesă nouă a trupei Gorillaz. Melodia a...

Închide