Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

London Grammar a lansat un nou single, "Nightcall" - AUDIO

London Grammar a lansat un nou single, intitulat "Nightcall". Piesa este un cover după Kavinsky, soundtrack al filmului "Drive". Melodia va fi inclusă pe albumul de debut al formației, "If You Wait", ce va fi lansat pe 8 decembrie 2013.

Publicat

pe

London Grammar
London Grammar

Înainte de lansarea primului album London Grammar, fanii se pot bucura de un tesear al noului material. Formația a lansat single-ul "Nightcall", o nouă versiune a soundtrack-ului inclus pe coloana sonoră a filmului "Drive".

"Noul single a venit pur întâmplător. Eram în studio și ne gândeam să facem un cover pentru noul EP și producătorul nostru a venit cu ideea piesei "Nightcall". Noi știam melodia și ne plăcea mult, deci nu am stat prea mult pe gânduri", a povestit London Grammar pentru Digital Spy.

London Grammar este o formație proaspătă în peisajul muzical. Hannah (voce, clape), Daniel (chitară) și Dot (chitară, tobe) s-au cunoscut în 2009, când Dan "răsfoia" paginile Facebook-ului în căutarea unui coleg de trupă care să scrie versuri. A văzut o poză cu Hannah cântând la chitară și de aici lucrurile au mers în direcția London Grammar. Pe Dot l-au întâlnit ceva mai târziu la o petrecere și așa s-a închegat trio-ul. Single-ul care i-a pus pe harta industriei muzicale a apărut în decembrie anul trecut, reacția publicului fiind neașteptat de bună.

"Era sfârșitul lui decembrie, anul trecut, când am postat pe Soundcloud piesa "Hey Now". Aceasta a fost prima noastră melodie și publicul a reacționat incredibil, mult mai entuziast decât ne-am fi așteptat vreodată. Într-adevăr, era una dintre piesele noastre preferate, dar nu era o piesă în adevăratul sens al cuvântului. E mai mult un vibe decât o piesă. În momentul în care a fost atât de bine primită în rândul publicului a deschis multe orizonturi pentru noi, în special în Australia, unde, dintr-un motiv inexplicabil, oamenii s-au îndrăgostit de ea. " - London Grammar pentru www.thisisfakediy.co.uk.

În februarie 2013 a apărut și primul EP al trupei, "Metal & Dust", trio-ul semnând recent cu una dintre cele mai influente case de discuri din Franța, Because Music.

London Grammar - "Nightcall"

Trending