Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Linkin Park - "A Light That Never Comes" feat. Steve Aoki - VIDEOCLIP

Linkin Park a lansat videoclipul piesei "A Light That Never Comes" realizată în colaborare cu producătorul Steve Aoki. Melodia este extrasă de pe albumul de remixuri "Recharged", ce va apărea luna aceasta.

Publicat

pe

Secvență clip Linkin Park - "A Light That Never Comes" feat. Steve Aoki
Secvență clip Linkin Park - "A Light That Never Comes" feat. Steve Aoki

Colaborarea dintre Linkin Park și producătorul Steve Aoki se bucură și de un videoclip realizat pe calculator. Dacă pe albumul "Living Things", apărut anul trecut, formația aducea sound-ului influențe din muzica electronică, pe noul material de remixuri "Recharged" grupul își satisface întru totul atracția pentru acest gen muzical.

Melodia "A Light That Never Comes" este primul single extras de pe discul ce va fi lansat pe 28 octombrie. "Recharged" include colaborări cu nume precum Datsik, Pusha T, Killsonik, Steve Aoki și nu în ultimul rând, Rick Rubin 

Partea cea mai cool a piesei este modul organic în care s-a închegat. Am discutat cu Steve (Aoki) pe Twitter, după care am început să ne trimitem mail-uri, în cele din urmă ajungând să compunem și să facem schimb de demo-uri. După ce am terminat înregistrările am urcat împreună cu el pe scenă la un show pe care l-am susținut în cadrul Summer Sonic Festival din Japonia, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din această țară. Acolo eu, Chester și Steve am interpretat această piesă în fața a mii de oameni, a povestit Mike Shinoda.

VIDEOCLIP: Linkin Park - "A Light That Never Comes" feat. Steve Aoki

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ToHo29kD9Go]
Comentează

Trending