Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lavinia a lansat "Live Your Life" - AUDIO

Lavinia a prezentat un nou single extras de pe viitorul album "It's not a demo". Acesta se intitulează "Live Your Life" și poate fi ascultat pe InfoMusic.

Publicat

pe

Lavinia
Lavinia

Lavinia continuă promovarea viitorului album prin lansarea unui nou single. Acesta se intitulează "Live Your Life" și este produs și orchestrat de Mym Constantin și Mario Blue. Noul material va include și piesele "Queen Of Ice" și "Clash" (coloana sonoră a scurtmetrajelor din seria The Pig).

Pregătesc acest album de multă vreme și am lucrat foarte mult pentru a defini, prin noile piese, stilul muzical care mă caracterizează. După Queen of Ice, am ales să lansez piesa Live Your Life pentru că are un ton optimist, mesaj puternic și mă reprezintă, a delcarat Lavinia.

Recent, viața sentimentală a artistei a devenit extrem de interesantă pentru tabloide întrucât aceasta este oficial iubita lui Ștefan Bănică. Cântărețul a făcut publică relația în urmă cu câteva luni. De atunci cuplul este vânat de paparazzi pentru declarații, dar amândoi păstrează tăcerea și nu discută despre relația lor.

Lavinia este o timișoreancă ce a visat să devină profesoară de muzică, dar a ajuns să facă modelling. A prezentat creațiile celor mai mari case de modă din România, iar în 2000 și 2001 a câștigat concursurile de Miss Timișoara și Miss Litoral. Însă, aceasta nu a uitat pasiunea pentru muzică, iar în 2003, împreună cu Doinița Veleanu a lansat trupa Spicy. Duo-ul a avut succes cu piesele "Mi-e frică (să dorm singurică)""Aroma dragostei" și "Chipul tău".

Trupa a rezistat doar până în 2005, când Lavinia a decis să înceapă o carieră solo. Albumul de debut s-a intitulat "Doar eu" și a inclus melodiile "Doar eu sunt perechea ta" feat. Korekt"Suflet lângă suflet" feat . Marcel Pavel și "Aș zbura". Apoi, artista a intrat în contact cu producătorii binecunoscutului material Cafe del Mar și a plecat în Spania pentru a realiza un nou album. Rezultatul s-a numit "Vida Mia" și a apărut în 2006. După 2 ani, Lavinia a lansat discul "Dragoste în secret". În prezent, artista lucrează la un nou material, "It's not a demo", anunțat să apară anul acesta.

Lavinia - "Live Your Life"

Trending