Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Lady Gaga a lansat "Do What U Want" feat. R. Kelly - AUDIO

Lady Gaga a dezvăluit colaborarea cu R. Kelly, inclusă pe noul album "ARTPOP". Melodia vine cu un sound incitant, un melanj de soul, pop și versuri explicite.
Coperta piesa - Lady Gaga -

Coperta piesa - Lady Gaga - "Do What U Want" feat. R. Kelly

Lady Gaga a promis săptămâna trecută că până la apariția albumului "ARTPOP", pe 11 noiembrie, va lansa în fiecare săptămână câte o piesă nouă de pe disc. Prima pe listă este colaborarea cu R. Kelly, "Do What U Want" care apare și în noua reclamă a căștilor Beats by Dre. În plus, melodia este promovată de o imagine îndrăzneață și incitantă în care apare doar posteriorul sexy al artistei.

Pe 27 octombrie, fanii vor avea ocazia să asculte "Venus", anunțat de Gaga ca cel de-al doilea single oficial extras de material. Inspirată de cunoscutul tablou al lui Sandro Botticelli, "Nașterea lui Venus", cântăreața a intrat în pielea zeiței frumuseții.  Noul personaj și-a făcut apariția în videoclipul "Applause" și în cadrul concertului susținut la iTunes Festival. În plus, fragmente din tabloul lui Botticelli se regăsesc și pe coperta albumului "ARTPOP". De asemenea, artista a lansat un lyric video pentru melodia "Aura", ce promovează filmul "Machete Kills", în care joacă alături de nume precum Danny Trejo, Mel Gibson, Demian Bichir, Amber Heard, Michelle Rodriguez, Sofía Vergara, Charlie Sheen, Antonio Banderas și Cuba Gooding Jr. Filmul, regizat de Robert Rodriguez, a avut premiera în cinematografele din România, pe 11 octombrie.

"ARTPOP" va fi lansat luna viitoare, pe 11 noiembrie. Materialul nu va fi un simplu album, ci un proiect multimedia și va fi disponibil în mai multe formate, precum aplicații pentru iPad, iPhone, telefoane mobile și PC-uri. "ARTPOP" vine după o pauză de 2 ani, fiind prima lansare de la “Born This Way” din 2011.

AUDIO: Lady Gaga - "Do What U Want" feat. R. Kelly

Citește mai multe despre Lady GagaR Kelly
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry a lansat "Unconditionally" - LYRIC VIDEO

Katy Perry a lansat un lyric video emoționant pentru noul său single, "Unconditionally". Denumită de către artistă "imn universal al...

Închide