Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Lady Gaga a lansat "Do What U Want" feat. R. Kelly - AUDIO

Lady Gaga a dezvăluit colaborarea cu R. Kelly, inclusă pe noul album "ARTPOP". Melodia vine cu un sound incitant, un melanj de soul, pop și versuri explicite.
Coperta piesa - Lady Gaga -

Coperta piesa - Lady Gaga - "Do What U Want" feat. R. Kelly

Lady Gaga a promis săptămâna trecută că până la apariția albumului "ARTPOP", pe 11 noiembrie, va lansa în fiecare săptămână câte o piesă nouă de pe disc. Prima pe listă este colaborarea cu R. Kelly, "Do What U Want" care apare și în noua reclamă a căștilor Beats by Dre. În plus, melodia este promovată de o imagine îndrăzneață și incitantă în care apare doar posteriorul sexy al artistei.

Pe 27 octombrie, fanii vor avea ocazia să asculte "Venus", anunțat de Gaga ca cel de-al doilea single oficial extras de material. Inspirată de cunoscutul tablou al lui Sandro Botticelli, "Nașterea lui Venus", cântăreața a intrat în pielea zeiței frumuseții.  Noul personaj și-a făcut apariția în videoclipul "Applause" și în cadrul concertului susținut la iTunes Festival. În plus, fragmente din tabloul lui Botticelli se regăsesc și pe coperta albumului "ARTPOP". De asemenea, artista a lansat un lyric video pentru melodia "Aura", ce promovează filmul "Machete Kills", în care joacă alături de nume precum Danny Trejo, Mel Gibson, Demian Bichir, Amber Heard, Michelle Rodriguez, Sofía Vergara, Charlie Sheen, Antonio Banderas și Cuba Gooding Jr. Filmul, regizat de Robert Rodriguez, a avut premiera în cinematografele din România, pe 11 octombrie.

"ARTPOP" va fi lansat luna viitoare, pe 11 noiembrie. Materialul nu va fi un simplu album, ci un proiect multimedia și va fi disponibil în mai multe formate, precum aplicații pentru iPad, iPhone, telefoane mobile și PC-uri. "ARTPOP" vine după o pauză de 2 ani, fiind prima lansare de la “Born This Way” din 2011.

AUDIO: Lady Gaga - "Do What U Want" feat. R. Kelly

Citește mai multe despre Lady GagaR Kelly
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry a lansat "Unconditionally" - LYRIC VIDEO

Katy Perry a lansat un lyric video emoționant pentru noul său single, "Unconditionally". Denumită de către artistă "imn universal al...

Închide