Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta" James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO

Lady Gaga a lansat "Aura" cu secvențe din Machete Kills - LYRIC VIDEO

Lady Gaga a lansat un nou lyric video pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Realizat pentru piesa "Aura", clipul promovarea filmul "Machete Kills", în care Lady Gaga joacă alături de Mel Gibson, Sofia Vergara, Danny Trejo, Charlie Sheen și Antonio Banderas.
Secvență lyric video Lady Gaga - Machete Kills - Aura

Secvență lyric video Lady Gaga - Machete Kills - Aura

Lady Gaga promovează noul său film "Machete Kills" prin lansarea unui lyric video pentru melodia "Aura". Clipul este semnat de regizorul peliculei, Robert Rodriguez și prezintă secvențe din film. "Machete Kills" este continuarea peliculei "Machete", lansată în 2010. Acțiunea se învârte în jurul unui mercenar recrutat de guvernul Statelor Unite pentru a doborî un traficant de arme din Mexic care vrea să lanseze o armă în spațiu. Lady Gaga interpretează personajul La Chameleon. Distribuția este formată din nume mari precum: Danny Trejo, Mel Gibson, Demian Bichir, Amber Heard, Michelle Rodriguez, Sofía Vergara, Charlie Sheen, Antonio Banderas, Cuba Gooding Jr. Filmul va avea premiera în cinematografele din România pe 11 octombrie.

Piesa "Aura" este extrasă de pe noul material "ARTPOP", programat să apară pe 11 noiembrie. Zilele trecute, Gaga a dezvăluit coperta albumului, ce include o sculptură cu artista semnată de Jeff Koons și fragmente din celebrul tablou "Nașterea lui Venus" pictat de Sandro Botticelli. Acum, Gaga a completat cu trakclistul albumului, ce dezvăluie o colaborare cu R. Kelly și o piesă intitulată "Gypsy".

LYRIC VIDEO: Lady Gaga - "Machete Kills" - "Aura"

Tracklis "ARTPOP" - Lady Gaga

 1. Aura
 2. Venus
 3. G.U.Y. (Girl Under You)
 4. Sexxx Dreams
 5. Jewels N’ Drugs feat. T.I., Too Short, and Twista
 6. Manicure
 7. Do What U Want feat. R. Kelly
 8. Artpop
 9. Swine
 10. Donatella
 11. Fashion!
 12. Mary Jane Holland
 13. Dope (Formerly I Wanna Be With You)
 14. Gypsy
 15. Applause

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Cucubau", ne spune Guess Who - VIDEOCLIP

Guess Who a lansat videoclipul noului single "Cucubau". În clip apar Grasu XXL, Maximilian, Spike, Mitză și Tranda, filmările având...

Închide