Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

La multi ani, Rock FM!

Cu ocazia împlinirii a trei ani de activitate Rock FM, InfoMusic urează "La multi ani!" întregii redacții. Postul de radio intră de mâine în al patrulea an de rockereală, alimentându-se cu aceeași pasiune pentru "această teribilă artă numită Rock".

Publicat

pe

Aniversare 3 ani de Rock FM

Rock FM împlinește astăzi trei ani de când rock-ul clasic se aude non-stop în București și în alte 9 mari orașe din România. Cristian Hrubaru, Lucian Boariu, Claudiu Cîrțînă și Alin Dincă, cei patru DJ care se aud zilnic pe frecvențele Rock FM, ne-au împărtășit gândurile și emoțiile lor în această zi de sărbătoare.

"Trei ani de Rock FM, trei ani de normalitate, trei ani ca un vis frumos, ca o poveste! Vă dăruiesc toată bucuria mea din aceste momente. Vă mulțumesc vouă, ascultătorilor, pentru că voi sunteți cei mai importanți, și le mulțumesc tuturor celor care înseamnă echipa Rock FM. Rock is alive!µ." - Claudiu Cîrțînă.

"Primii trei ani de Rock FM înseamnã pentru mine emisiuni matinale rock, ascultători premium, invitați de seamă, concerte importante, chopperul Rock FM, studioul mobil Rock FM din Vama Veche și multe altele, toate posibile datorită unei echipe rock n' roll. Aniversăm primii trei ani de Rock FM, iar în aceste momente vreau să-ți dedic mesajul cu care pe 1 Rocktombrie 2010 am început împreunã un radio cu atitudine: For those about to rock we salute you!µ." - Lucian Boariu.

"Au trecut trei ani de Rock FM. Dar ce înseamnă trei ani, ținând cont că ne-am propus să ajungem la 100? Vorbind serios acum, nu-mi dau seama când au trecut anii ăștia. Nu i-am simþit. Câți oameni au șansa incredibilă de a merge de plăcere la muncă? Câți oameni au șansa de a se bucura de compania unor colegi de excepție? Alături de Cristi Hrubaru, Claudiu Cîrțînă, Mihai Georgescu, Lucian Boariu și Iulia Nistoroiu, am colorat peisajul muzical din România. Era nevoie de un radio rock! Mă înclin în fața voastră, a tuturor, și vă mulțumesc pentru acești primi trei ani. Rock!µ." - Alin Dincă

"La trei ani de la primul strigăt în eter, vreau să le mulțumesc în primul rând colegilor mei! Sunt onorat să-mi trăiesc visul alături de acești oameni fantastici! Cât despre Măria Sa Ascultătorul, în fața căruia mă înclin, am să-l asigur că suntem puși în continuare pe fapte mari, iar tot ceea ce trebuie să facă este să creadă în noi și să ne sprijine în misiunea noastră deloc imposibilă de a readuce rock-ul acolo unde-i e locul! Primii trei ani de Rock FM au demonstrat că se poate ca într-o țară intoxicată de nonvalori să-și recroiască drumul această teribilă artă numită Rock! La mulți ani!µ." - Cristian Hrubaru

Trending