Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Keane prezintă noua piesă "Won't Be Broken" - AUDIO

Keane a lansat noua piesă "Won't Be Broken" pe care o puteți asculta pe InfoMusic. Melodia este inclusă pe viitoare compilație "The Best of Keane", programată să apară pe 11 noiembrie.
Keane

Keane

Urmărește-ne pe

Luna viitoare Keane lansează prima compilație de tip best of. Materialul "The Best of Keane" va include și câteva melodii noi, precum "Won't Be Broken", pe care o puteți asculta mai jos. Discul a fost realizat cu ocazia aniversării a 10 ani de carieră muzicală.

Pe de altă parte, "The Best of Keane" va fi urmat de o pauză pe perioadă nedeterminată. Membrii formației vor să se concentreze pe proiectele inviduale. Vocalul Tom Chaplin va începe înregistrările pentru un album solo, iar Tim Rice-Oxley se va ocupa să producă hituri pentru alți artiști. Acesta a mai colaborat în trecut cu Gwen Stefani și Kylie Minogue.

Keane s-a format în 1997, iar discografia trupei înseamnă patru albume: "Hopes And Fears" (2004), "Under The Iron Sea" (2006), "Perfect Symmetry" (2008) și "Strangeland" lansat anul trecut. Toate materialele au ajuns numărul 1 în Marea Britanie. Grupul din East Sussex (sud-estul Angliei) nu s-a bucurat de succes doar în propria țară, ci și la nivel internațional având vândute până în prezent peste 10 milioane de albume în întreaga lume.

AUDIO: Keane -  "Won't Be Broken"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robbie Williams și Arctic Monkeys, premiați la Q Awards 2013 - VIDEO

Robbie Williams, Suede, Pet Shop Boys și Arctic Monkeys au fost premiați în cadrul galei Q Awards 2013, ce a...

Închide