Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Keane prezintă noua piesă "Won't Be Broken" - AUDIO

Keane a lansat noua piesă "Won't Be Broken" pe care o puteți asculta pe InfoMusic. Melodia este inclusă pe viitoare compilație "The Best of Keane", programată să apară pe 11 noiembrie.
Keane

Keane

Luna viitoare Keane lansează prima compilație de tip best of. Materialul "The Best of Keane" va include și câteva melodii noi, precum "Won't Be Broken", pe care o puteți asculta mai jos. Discul a fost realizat cu ocazia aniversării a 10 ani de carieră muzicală.

Pe de altă parte, "The Best of Keane" va fi urmat de o pauză pe perioadă nedeterminată. Membrii formației vor să se concentreze pe proiectele inviduale. Vocalul Tom Chaplin va începe înregistrările pentru un album solo, iar Tim Rice-Oxley se va ocupa să producă hituri pentru alți artiști. Acesta a mai colaborat în trecut cu Gwen Stefani și Kylie Minogue.

Keane s-a format în 1997, iar discografia trupei înseamnă patru albume: "Hopes And Fears" (2004), "Under The Iron Sea" (2006), "Perfect Symmetry" (2008) și "Strangeland" lansat anul trecut. Toate materialele au ajuns numărul 1 în Marea Britanie. Grupul din East Sussex (sud-estul Angliei) nu s-a bucurat de succes doar în propria țară, ci și la nivel internațional având vândute până în prezent peste 10 milioane de albume în întreaga lume.

AUDIO: Keane -  "Won't Be Broken"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robbie Williams și Arctic Monkeys, premiați la Q Awards 2013 - VIDEO

Robbie Williams, Suede, Pet Shop Boys și Arctic Monkeys au fost premiați în cadrul galei Q Awards 2013, ce a...

Închide