Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Katy Perry va interpreta noul single "Unconditionally" la gala MTV EMA

Katy Parry va interpreta noul single "Unconditionally" în premieră la gala MTV EMA, ce va avea loc pe 10 noiembrie 2013. Conform declarațiilor artistei, piesa este o baladă de dragoste la care oricine se poate raporta.
Katy Perry

Katy Perry

"Sunt extrem de entuziasmată să mă întorc pe scena EMA (European Music Awards). Am pregătit un show "la comandă" pentru data de 10 noiembrie, urmând să împărtășesc fanilor mei o piesă nouă de pe albumul "Prism", a anunțat Katy Perry.

După lansarea single-ului central "Roar", ce s-a poziționat în fruntea clasamentului Billboard, artista pop a dezvăluit alte două melodii de pe discul "Prism", menționând însă că "Dark Horse" și "Walking On Air" sunt doar melodii intermediare.

"Următorul single ce va fi promovat este o piesă de dragoste, diferită ca sound de "Roar". Cred că este o melodie cu o temă universală, la care se poate raporta oricine, indiferent de vârstă sau gen. Este piesa mea favorită de pe noul album", declara cu ceva timp în urmă Katy Perry, fără a dezvălui titlul melodiei.

Între timp, artista pop a acordat un interviu revistei Billboard, anunțând că următorul său single se numește "Unconditionally". "There is no fear now… I will love you unconditionally", cântă Katy Perry pe refrenul acestei piese, versurile făcând referire, cel mai probabil, la suișurile și coborâșurile relației sale cu John Mayer. Cei doi, au înregistrat, de altfel, și o melodie în duet - "Who You Love" - ce este inclusă pe noul disc al artistului, "Paradise Valley". Piesa poate fi ascultată într-un articol anterior.

Gala MTV EMA 2013 se va desfășura pe 10 noiembrie la Ziggo Dome din Amsterdam. Katy Perry este nominalizată anul acesta la două categorii: Best Pop și Best Female. Lista completă a nominalizărilor poate fi consultată într-un articol anterior.

Katy Perry - "Walking On Air"

Citește mai multe despre Katy Perry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus a câștigat o toaletă de 10.000 de dolari în urma unui pariu

"Wrecking Ball" i-a adus lui Miley Cyrus o toaletă high tech în valoare de 10.000 de dolari. Înainte de lansarea...

Închide