Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Katy Perry a lansat "Unconditionally" - LYRIC VIDEO

Katy Perry a lansat un lyric video emoționant pentru noul său single, "Unconditionally". Denumită de către artistă "imn universal al iubirii", piesa vorbește despre forța unor sentimente ce trec peste limitările discriminărilor determinate de orientarea sexuală sau de aspectul fizic. Mesajul versurilor este accentuat prin clipul alb-negru regizat de Aya Tanimura, în care apar modelele Janell Shirtcliff și Erika Linder.

Publicat

pe

Katy Perry (sesiune foto pentru coperta albumului "Prism")
Katy Perry (sesiune foto pentru coperta albumului "Prism") │ FOTO: www.idolator.com

După lansarea single-ului central "Roar", ce s-a poziționat în fruntea clasamentului Billboard, Katy Perry a continuat promovarea albumului "Prism" prin piesele "Dark Horse" și "Walking On Air", dezvăluite la cererea publicului, în urma unui sondaj realizat pe Facebook. Arista pop a precizat, însă, că cele două melodii sunt lansate doar pentru că fanii le-au votat, alegerea celui de-al doilea single de pe noul disc urmând să suprindă audiența.

"Următorul single ce va fi promovat este o piesă de dragoste, diferită ca sound de "Roar". Cred că este o melodie cu o temă universală, la care se poate raporta oricine, indiferent de vârstă sau gen. Este piesa mea favorită de pe noul album", declara cu ceva timp în urmă Katy Perry, fără a dezvălui titlul melodiei.

Între timp, artista pop a acordat un interviu revistei Billboard, anunțând că următorul său single se numește "Unconditionally". "There is no fear now… I will love you unconditionally", cântă Katy Perry pe refrenul acestei piese, versurile făcând referire, cel mai probabil, la suișurile și coborâșurile relației sale cu John Mayer. Cei doi, au înregistrat, de altfel, și o melodie în duet - "Who You Love" - ce este inclusă pe noul disc al artistului, "Paradise Valley". Piesa poate fi ascultată într-un articol anterior.

"În ce direcție poți să mergi după ce ai fost un personaj de desene animate? S-ar putea ca cea mai bună alegere să fie în sens opus", a indicat Katy Perry într-un interviu, făcând referire la trecerea de la clipul colorat și copilăros al single-ului "Roar" la  "Unconditionally", o baladă de iubire cu un mesaj puternic.

Cu o abordare diferită, așadar, Katy Perry promovează noul său single, "Unconditionally", printr-un clip alb-negru, regizat de Aya Tanimura.

Katy Perry - "Unconditionally" (Lyric Video)

Trending