Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Katy Perry a lansat "Unconditionally" - LYRIC VIDEO

Katy Perry a lansat un lyric video emoționant pentru noul său single, "Unconditionally". Denumită de către artistă "imn universal al iubirii", piesa vorbește despre forța unor sentimente ce trec peste limitările discriminărilor determinate de orientarea sexuală sau de aspectul fizic. Mesajul versurilor este accentuat prin clipul alb-negru regizat de Aya Tanimura, în care apar modelele Janell Shirtcliff și Erika Linder.
Katy Perry (sesiune foto pentru coperta albumului

Katy Perry (sesiune foto pentru coperta albumului "Prism")

După lansarea single-ului central "Roar", ce s-a poziționat în fruntea clasamentului Billboard, Katy Perry a continuat promovarea albumului "Prism" prin piesele "Dark Horse" și "Walking On Air", dezvăluite la cererea publicului, în urma unui sondaj realizat pe Facebook. Arista pop a precizat, însă, că cele două melodii sunt lansate doar pentru că fanii le-au votat, alegerea celui de-al doilea single de pe noul disc urmând să suprindă audiența.

"Următorul single ce va fi promovat este o piesă de dragoste, diferită ca sound de "Roar". Cred că este o melodie cu o temă universală, la care se poate raporta oricine, indiferent de vârstă sau gen. Este piesa mea favorită de pe noul album", declara cu ceva timp în urmă Katy Perry, fără a dezvălui titlul melodiei.

Între timp, artista pop a acordat un interviu revistei Billboard, anunțând că următorul său single se numește "Unconditionally". "There is no fear now… I will love you unconditionally", cântă Katy Perry pe refrenul acestei piese, versurile făcând referire, cel mai probabil, la suișurile și coborâșurile relației sale cu John Mayer. Cei doi, au înregistrat, de altfel, și o melodie în duet - "Who You Love" - ce este inclusă pe noul disc al artistului, "Paradise Valley". Piesa poate fi ascultată într-un articol anterior.

"În ce direcție poți să mergi după ce ai fost un personaj de desene animate? S-ar putea ca cea mai bună alegere să fie în sens opus", a indicat Katy Perry într-un interviu, făcând referire la trecerea de la clipul colorat și copilăros al single-ului "Roar" la  "Unconditionally", o baladă de iubire cu un mesaj puternic.

Cu o abordare diferită, așadar, Katy Perry promovează noul său single, "Unconditionally", printr-un clip alb-negru, regizat de Aya Tanimura.

Katy Perry - "Unconditionally" (Lyric Video)

Citește mai multe despre Katy Perry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor S3E5: un colaj comico-muzical din care reținem 3 nume: Miruna Diaconescu, Alina Darie și Rodica Tudor

Miruna Diaconescu, Alina Darie, Roberto Velisar și Rodica Tudor sunt patru din noii concurenți acceptați în sezonul al treilea X...

Închide