Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Katie Melua a lansat clipul "The Love I'm Frightened Of" - VIDEOCLIP

Katie Melua a dezvăluit un nou videoclip emoționant, realizat pentru piesa "The Love I'm Frightened Of", extrasă de pe cel mai recent album lansat,"Ketevan". În plus, artista a sărbătorit săptămâna trecută 10 de ani carieră muzicală printr-un concert special desfășurat în Roundhouse, Londra.
Secvență videoclip Katie Melua -

Secvență videoclip Katie Melua - "The Love I'm Frightened Of"

De când s-a lansat în 2003, Katie Melua i-a cucerit pe britanici și s-a bucurat de mare succes cu fiecare album. "Ketevan", noul disc apărut în septembrie, nu a făcut excepție, debutând pe locul 6 în topul celor mai bine vândute albume din Marea Britanie. Acesta este cel de-al șaselea material consecutiv al artistei care ajunge în top 10. O astfel de performanță a mai fost atinsă de nume precum Madonna și Kate Bush.

Cel mai recent single extras de pe "Ketevan" se intitulează "The Love I'm Frightened Of". Melodia, compusă de Luke Batt, se bucură de un videoclip emoționant, ce prezintă o poveste de iubire intensă. Katie Melua a interpretat pentru dată acest cântec în cadrul emisiunii BBC One Breakfast, în urmă cu o lună. Tot atunci, artista a mărturisit că "The Love I'm Frightened Of" este una dintre piesele sale preferate de pe noul album. Urmărește interviul cu Katie Melua pentru BBC One. Până acum, artista a mai dezvăluit "Chase Me", "Love Is A Silent Thief" și "I Will Be There".

La sfârșitul săptămânii trecute, Katie Melua a sărbătorit 10 ani de carieră muzicală, cu un concert special desfășurat la Roundhouse, în Londra. Cântăreața de origine georgiană a debutat în muzică la 19 ani. Primul album, "Call of the Search" a fost lansat în 2003 și s-a bucurat de un succes enorm, în primele cinci luni înregistrând vânzări de peste 2 milioane de exemplare în Marea Britanie. După apariția celui de-al doilea disc, "Piece by Piece", în 2006, Melua era cea mai bine vândută artistă din Marea Britanie, câștigând discul de platină de patru ori. Următoarele albume, "Pictures" (2007) și "The House" (2010) și "Secret Symphony" (2012) au fost, de asemenea, foarte bine primite, atât de public, cât și de criticii muzicali.

Katie Melua apare și în Cartea Recordurilor Guinness întrucât a susținut un concert subacvativ la 303 metri sub nivelul mării, în zona unei platforme norvegiene Statoil, din Marea Nordului. Spectacolul a avut loc în 2006, iar înregistrarea acestuia a fost lansată pe DVD sub titlul "Concert Under the Sea".

Într-un interviu recent, acordat pentru Daily Mail, cântăreața a mărturisit că cea mai mare realizare din viața sa a fost să cânte alături de Brian May și Roger Taylor pentru Nelson Mandela, celebra piesă Queen, "Too Much Love Will Kill You". Prestația a avut loc în martie 2005, cu ocazia unui eveniment caritabil.

VIDEOCLIP: Katie Melua - "The Love I'm Frightened Of"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=boUgFCmXB_k]

Citește mai multe despre Katie Melua
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sinead O'Connor: Miley Cyrus este o victimă a deteriorării industriei muzicale

După un schimb de replici tăios ce a ajuns până la amenințări cu luarea de măsuri legale, Sinead O'Connor încheie...

Închide