Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Justin Timberlake, obiectul răzbunării iubitei în "TKO" - VIDEOCLIP

Justin Timberlake a lansat videoclipul piesei "TKO". Single-ul, compus în colaborare cu Ryan Reichenfeld, este extras de pe albumul "The 20/20 Experience - 2 of 2" și beneficiază de un clip cu un scenariu dramatic. Timberlake este legat cu sfoară de o mașină și târâit pe un drum prăfuit. La volanul mașinii se află iubita sa din clip, personaj interpretat de Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley.
Justin Timberlake -

Justin Timberlake - "TKO" (secvență videoclip)

Justin Timberlake continuă promovarea albumului "The 20/20 Experience - 2 of 2" prin clipuri de impact, în stilul "Mirrors", dezvăluit la începutul lui 2013 și premiat în cadrul VMA 2013. "TKO" este, conform criticilor, varianta contemporană a hitului "Cry Me a River", rolurile interpretate de îndrăgostiții din clip fiind interschimbate. Dacă în 2002 Justin era cel care se simțea neglijat și desconsiderat în cadrul relației, în noul videoclip realizat pentru piesa "TKO" iubita este cea care simte nevoia să-și exprime frustrarea. Astfel, viața personajului interpretat de Justin Timberlake în clip ajunge să atârne la propriu de o sfoară, aceasta fiind modul prin care iubita simte să-și manifeste dorința de răzbunare. Rolul feminin este interpretat de actrița Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley.

"TKO" a fost compusă și produsă de Justin Timberlake împreună cu Timothy "Timbaland" Mosley și Jerome "J-Roc" Harmon, la care se adaugă contribuții secundare din partea lui James Fauntleroy și a lui Barry White, în materie de influențe. Piesa este extrasă de pe cel de-al patrulea material discografic al artistului, "The 20/20 Experience - 2 of 2", album ce a debutat pe primul loc în topul US Billboard 200. Discul s-a vândut în 350 de mii de copii în doar prima săptămână de la lansare, în cea de-a doua cifra de vânzări ajungând la 420 de mii de exemplare doar în Statele Unite.

"The 20/20 Experience - 2 of 2" a fost lansat în septembrie 2013, la doar câteva luni de la albumul precedent, "The 20/20 Experience". Artistul a dorit astfel să recupereze o pauză discografică de aproximativ 7 ani, în care și-a concentrat atenția asupra actoriei, lăsând muzica în plan secundar.

Justin Timberlake - "TKO"

Citește mai multe despre Justin Timberlake
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem a lansat "The Monster" ft. Rihanna - AUDIO

După o doză de old-school hip hop cu "Berzerk" și o restabilire a standardelor muzicale prin "Rap God", Eminem dezvăluie...

Închide