Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Justin Timberlake, obiectul răzbunării iubitei în "TKO" - VIDEOCLIP

Justin Timberlake a lansat videoclipul piesei "TKO". Single-ul, compus în colaborare cu Ryan Reichenfeld, este extras de pe albumul "The 20/20 Experience - 2 of 2" și beneficiază de un clip cu un scenariu dramatic. Timberlake este legat cu sfoară de o mașină și târâit pe un drum prăfuit. La volanul mașinii se află iubita sa din clip, personaj interpretat de Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley.

Publicat

pe

Justin Timberlake - "TKO" (secvență videoclip)
Justin Timberlake - "TKO" (secvență videoclip)

Justin Timberlake continuă promovarea albumului "The 20/20 Experience - 2 of 2" prin clipuri de impact, în stilul "Mirrors", dezvăluit la începutul lui 2013 și premiat în cadrul VMA 2013. "TKO" este, conform criticilor, varianta contemporană a hitului "Cry Me a River", rolurile interpretate de îndrăgostiții din clip fiind interschimbate. Dacă în 2002 Justin era cel care se simțea neglijat și desconsiderat în cadrul relației, în noul videoclip realizat pentru piesa "TKO" iubita este cea care simte nevoia să-și exprime frustrarea. Astfel, viața personajului interpretat de Justin Timberlake în clip ajunge să atârne la propriu de o sfoară, aceasta fiind modul prin care iubita simte să-și manifeste dorința de răzbunare. Rolul feminin este interpretat de actrița Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley.

"TKO" a fost compusă și produsă de Justin Timberlake împreună cu Timothy "Timbaland" Mosley și Jerome "J-Roc" Harmon, la care se adaugă contribuții secundare din partea lui James Fauntleroy și a lui Barry White, în materie de influențe. Piesa este extrasă de pe cel de-al patrulea material discografic al artistului, "The 20/20 Experience - 2 of 2", album ce a debutat pe primul loc în topul US Billboard 200. Discul s-a vândut în 350 de mii de copii în doar prima săptămână de la lansare, în cea de-a doua cifra de vânzări ajungând la 420 de mii de exemplare doar în Statele Unite.

"The 20/20 Experience - 2 of 2" a fost lansat în septembrie 2013, la doar câteva luni de la albumul precedent, "The 20/20 Experience". Artistul a dorit astfel să recupereze o pauză discografică de aproximativ 7 ani, în care și-a concentrat atenția asupra actoriei, lăsând muzica în plan secundar.

Justin Timberlake - "TKO"

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending