Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Justin Bieber a lansat "Heartbreaker" - AUDIO

Justin Bieber a lansat un nou single, intitulat "Heartbreaker". Piesa face referire la o perioadă mai delicată din viața artistului, versurile abordând tema despărțirii de persoana iubită. Noul single este promovat în cadrul proiectului "Music Mondays", ce presupune dezvăluirea unei melodii noi în fiecare zi de luni, pe o perioadă de 10 săptămâni.
Justin Bieber

Justin Bieber

Respectând calendarul comunicat de managerul Scooter Braun, Justin Bieber (19 ani) a început luna octombrie cu lansări de piese noi. Printr-un proiect denumit "Music Mondays", tânărul artist anunță fanii că în următoarele 10 săptămâni va dezvălui câte o melodie nouă în fiecare zi de luni. Startul a fost dat pe 7 octombrie prin lansarea piesei "Heartbreaker".

"Este o piesă dedicată celor care trec printr-o perioadă delicată din punct de vedere sentimental - așa cum s-a întâmplat în cazul meu atunci când am compus-o. Este foarte important pentru mine faptul că am posibilitatea de a împărtăși cu fanii mei situațiile prin care am trecut. Sunt foarte mândru de această piesă și sper să ofere fanilor mei o perspectivă asupra trăirilor mele", a mărturisit Justin Bieber.

Cu versuri precum "I know it hasn't been easy for us to talk with everyone being around", Bieber face trimitere către felul în care a evoluat relația sa cu fosta iubită, Selena Gomez. Balada "Heartbreaker" este, conform artistului, doar un teaser cu privire la piesele ce vor urma, toate melodiile ce vor fi dezvăluite în cadrul "Music Mondays" având o reală încărcătură emoțională.

"Piesele noi sunt diferite de ce am lansat până acum. Sunt pagini ale jurnalului meu", a indicat Justin Bieber.

Ultimul album al lui Bieber"Believe", a apărut în iunie 2012. La material au lucrat Usher, mentorul său, și managerul Scooter Braun, care au optat pentru colaborări cu DarkchildHit-BoyDiplo și Max Martin, prentru a crea un sound mai matur. Albumul a debutat pe prima pozi'ie în Billboard 200, înregistrând în prima săptămână de la lansare vânzări de peste 370.000 de exemplare. Pentru promovarea materialului au fost lansate 5 single-uri, dintre care "Boyfriend""As Long as You Love Me" și "Beauty and a Beat" feat. Nicki Minaj au fost hituri la nivel internațional.

Justin Bieber - "Heartbreaker"

Citește mai multe despre Justin Bieber
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katie Melua a lansat clipul "The Love I'm Frightened Of" - VIDEOCLIP

Katie Melua a dezvăluit un nou videoclip emoționant, realizat pentru piesa "The Love I'm Frightened Of", extrasă de pe cel...

Închide