Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Justin Bieber a lansat "Hold Tight" - AUDIO

Justin Bieber a dezvăluit un nou single, intitulat "Hold Tight". Piesa este promovată în cadrul proiectului "Music Mondays", ce presupune dezvăluirea unei melodii noi în fiecare zi de luni, timp de 10 săptămâni.
Justin Bieber

Justin Bieber

Respectând calendarul stabilit de managerul Scooter Braun, Justin Bieber a început luna octombrie cu lansări de piese noi. Printr-un proiect denumit "Music Mondays", tânărul artist anunță fanii că timp de 10 săptămâni va dezvălui câte o melodie nouă în fiecare luni. Startul a fost dat pe 7 octombrie prin lansarea piesei "Heartbreaker", o baladă care face trimitere către felul în care a evoluat relația sa cu fosta iubită, Selena Gomez, o săptămână mai târziu fiind dezvăluită piesa "All That Matters".

Noul single, dezvăluit conform programului pe 21 octombrie, se numește "Hold Tight" și este o altă baladă de iubire.

"Sunt un romantic incurabil, așa încât atunci când iubesc pe cineva nu vreau să-i dau drumul niciodată. Piesa asta e despre explozia de energie pe care o simți atunci când ești într-o relație. Oricât de mult ai încerca, nu poți lăsa persoana respectivă să plece. (...) Și încă ceva: niciodată nu e un lucru rău să faci o femeie să simtă ceva ce nu a mai simțit niciodată. Să o faci să se simtă ca o lady", a mărturisit Justin Bieber.

Conform artistului în vârstă de doar 19 ani, toate piesele ce vor fi dezvăluite în cadrul "Music Mondays" vor avea o încărcătură emoțională puternică, versurile fiind inspirate din situații reale din viața sa.

"Piesele noi sunt diferite de ce am lansat până acum. Sunt pagini ale jurnalului meu", a mărturisit Justin Bieber.

Ultimul album al lui Bieber"Believe", a apărut în iunie 2012. La material au lucrat Usher, mentorul său, și managerul Scooter Braun, care au optat pentru colaborări cu DarkchildHit-BoyDiplo și Max Martin, prentru a crea un sound mai matur. Albumul a debutat pe prima pozi'ie în Billboard 200, înregistrând în prima săptămână de la lansare vânzări de peste 370.000 de exemplare. Pentru promovarea materialului au fost lansate 5 single-uri, dintre care "Boyfriend""As Long as You Love Me" și "Beauty and a Beat" feat. Nicki Minaj au fost hituri la nivel internațional.

Justin Bieber - "Hold Tight"

Citește mai multe despre Justin Bieber
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Korn a lansat un nou clip, "Love & Meth" - VIDEOCLIP

Korn va lansa cel de-al 11-lea album de studio, intitulat "The Paradigm Shift", pe 8 octombrie 2013. Materialul marchează revenirea...

Închide