Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Justin Bieber a lansat "All That Matters" - AUDIO

Justin Bieber a dezvăluit un nou single, intitulat "All That Matters". Piesa este promovată în cadrul proiectului "Music Mondays", ce presupune dezvăluirea unei melodii noi în fiecare zi de luni, în următoarele 10 săptămâni.
Justin Bieber

Justin Bieber

Respectând calendarul stabilit de managerul Scooter Braun, Justin Bieber a început luna octombrie cu lansări de piese noi. Printr-un proiect denumit "Music Mondays", tânărul artist anunță fanii că în următoarele 10 săptămâni va dezvălui câte o melodie nouă în fiecare zi de luni. Startul a fost dat pe 7 octombrie prin lansarea piesei "Heartbreaker", o baladă care face trimitere către felul în care a evoluat relația sa cu fosta iubită, Selena Gomez.

Noul single, dezvăluit conform programului pe 14 octombrie, a fost anunțat pe Instagram prin mesajul ""All That Matters" e următoarea piesă în agenda #musicmondays". Textul a venit însoțit de art work-ul melodiei, realizat într-un stil similar celui ce îi corespunde piesei "Heartbreaker". Pe un fundal alb apar suprapuse literele purpurii A, T și M, în cazul copertei anterioare literele fiind înlocuite cu o inimă frântă.

Conform artistului în vârstă de doar 19 ani, piesele ce vor fi dezvăluite în cadrul "Music Mondays" vor avea o încărcătură emoțională puternică, versurile fiind inspirate din situații reale din viața sa.

"Piesele noi sunt diferite de ce am lansat până acum. Sunt pagini ale jurnalului meu", a mărturisit Justin Bieber.

Ultimul album al lui Bieber"Believe", a apărut în iunie 2012. La material au lucrat Usher, mentorul său, și managerul Scooter Braun, care au optat pentru colaborări cu DarkchildHit-BoyDiplo și Max Martin, prentru a crea un sound mai matur. Albumul a debutat pe prima pozi'ie în Billboard 200, înregistrând în prima săptămână de la lansare vânzări de peste 370.000 de exemplare. Pentru promovarea materialului au fost lansate 5 single-uri, dintre care "Boyfriend""As Long as You Love Me" și "Beauty and a Beat" feat. Nicki Minaj au fost hituri la nivel internațional.

Justin Bieber - "All That Matters"

Citește mai multe despre Justin Bieber
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prince a lansat un nou clip, "Breakfast Can Wait" - VIDEOCLIP

Prince, unul dintre cei mai nonconformiști artiști, a lansat un nou videoclip intitulat "Breakfast Can Wait". Melodia este inclusă pe...

Închide