Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Junky a lansat noul clip "Nu te mai juca!" - VIDEOCLIP

Junky a lansat un nou videoclip pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Filmat în Parcul Pantelimon din București, clipul include o serie de invitați surpriză.

Publicat

pe

Secvență videoclip Junky - "Nu te mai juca!"
Secvență videoclip Junky - "Nu te mai juca!"

"Nu te mai juca!" este cea mai nouă piesă a lui Junky care se bucură de un videoclip interesant și amuzant. Regizat de Sergiu "Sega" Nicula, clipul îi prezintă în diferite roluri pe Guess Who, Maximilian, Tranda, Nane, DJ Oldskull, Zhao și Motzu. Filmările s-au desfășurat în Parcul Pantelimon din București și au durat aproape 12 ore. Înregistrată în Okapi Sound Studio, melodia se bucură de un instrumental semnat de Mitză (Agresiv) și de un sample din piesa cu același nume, interpretată de Alexandru Jula.

"Nu te mai juca!" vine după single-ul "Nimeni, niciodată", o colaborare cu Deliric. În același timp, este cel de-al doilea videoclip filmat de Junky, după "Serenada rap", un proiect realizat în colaborare cu MefX și Maximilian.

Junky (Doru Grigore) a debutat în 2006 pe compilatia "Vocabule", semnată de Rebel Music, iar un an mai târziu a fost invitat și pe "Vocabule 2". În aceeași perioadă a început să îl însoțească pe Bitză în concerte, însă colaborarea a încetat după 2 ani. În vara lui 2007 s-a implicat în campania umanitară "Merită o viață" și a organizat concerte pentru strângerea de fonduri, având o motivație personală (sora sa era bolnavă de leucemie). Piesa "Jurnalul unui muritor" a venit în 2008 și a fost promovată prin intermediul blogului cu același nume. Peste un an Agresiv i-a produs mixtape-ul "Ap. 71", urmând ca mai târziu, Junky să lanseze single-urile "Stai chill" și "Tu nu vezi" feat. Maximiliam. Primul videoclip al artistului a apărut în 2011 și a fost realizat pentru colaborarea cu MefX și Maximiliam la piesa "Serenada rap". Anul trecut a apărut melodia "Cică, cică am gagică" și featuring-urile cu Mitză pe cântecele "Regina nopții" și "Adevărat", incluse pe mixtape-ul lui Mitză, "Robot".

VIDEOCLIP: Junky - "Nu te mai juca!"

Trending