Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Johnny Depp ascultă "Queenie Eye" în noul clip Paul McCartney - VIDEO

Când Paul McCartney recrutează actori pentru clipurile sale, scenariul pare să ofere varianta casual a premiilor Oscar. Astfel, în noul videoclip "Queenie Eye", studiourile Abbey Road sunt acaparate de Johnny Depp, Sean Penn, Meryl Streep și Jude Law, printre alții. Kate Moss își face, de asemenea, simțită prezența, clipul marcând prima sa apariție publică din ultimii 15 ani alături de fostul iubit, Depp.

Publicat

pe

Johnny Depp în noul clip al lui Paul McCartney - "Queenie Eye"
Johnny Depp în noul clip al lui Paul McCartney - "Queenie Eye"

Crema actorilor și artiștilor de la Hollywood a fost decantată pentru noul clip al lui Paul McCartney. "Queenie Eye" oferă fanilor oportunitatea de a-i vedea laolaltă pe unii dintre cei mai carismatici actori și muzicieni din industrie, acțiunea fiind plasată în "habitatul" studiourilor legendare Abbey Road. Piesa este soundtrack-ul ce oferă fiecărui personaj din clip oportunitatea de a simți versurile în felul său și de a se manifesta conform trăirilor proprii.

În videoclipul "Queenie Eye", Paul McCartney îi reunește pe Johnny Depp și Kate Moss. Actorul și modelul nu și-au mai vorbit de aproape 15 ani, în 1998 încheind o relație de 4 ani. Aceștia apar alături de alți prieteni apropiați ai lui McCartney, precum Meryl Streep, Gary Barlow,  Jude Law sau Sean Penn.

Secvențe videoclip "Queenie Eye" - Paul McCartney

Secvențe videoclip "Queenie Eye" - Paul McCartney

"Queenie Eye" a fost lansat pe 8 octombrie și este cel de-al doilea single extras de pe albumul "New". Discul, apărut pe piață pe 14 octombrie, a fost produs de Giles Martin, Mark Ronson, Ethan Johns și Paul Epworth. Artistul a declarat că albumul este inspirat de căsnicia cu Nancy Shevell. De când s-au căsătorit, în octombrie 2011, McCartney mărturișește că se simte extrem de fericit. În plus, la cei 71 de ani ai săi, celebrul cântăreț demonstrează că încă are forța necesară pentru a susținute concerte live de excepție, iar lyric video-ul "New" vine să susțină acest lucru.

Pentru promovarea clipului "Queenie Eye", Paul McCartney a dezvăluit un trailer de 60 de secunde, în care Johnny Depp ascultă la căști noul single. Nu este pentru prima dată când McCartney apelează la "serviciile" lui Depp. Actorul a jucat împreună cu Natalie Portman în clipul emoționant "My Valentine", lansat anul trecut. Melodia promova albumul de cover-uri "Kisses on the Bottom".

Paul McCartney - "Queenie Eye" (Official Music Video)

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Johnny Depp va fi recompensat cu un premiu onorific la Festivalul de Film de la San Sebastian

Cariera lui Johnny Depp va beneficia de o nouă recunoaștere odată cu premiul Donostia, pe care actorul îl va primi în cadrul celei de-a 69-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la San Sebastian. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Descris de Festivalul de la San Sebastian drept "unul dintre cei mai talentați și versatili actori ai cinematografiei contemporane", Johnny Depp va fi recompensat cu premiul Donostia pentru întreaga carieră, într-o ceremonie ce va avea loc pe 22 septembrie.

Astfel, cu această distincție, actorul de 58 de ani se alătură altor nume celebre răsplătite cu premiul Donostia. Dintre acestea amintim Ethan Hawke, Sigourney Weaver, Judy Dench, Penelope Cruz sau Viggo Mortensen.

Talentul actoricesc și carisma de care a dat dovadă i-au adus lui Depp numeroase premii și nominalizări. Actorul a fost nominalizat de trei ori la Premiile Oscar, de 10 ori nominalizat la Globurile de Aur, unde a și câștigat în 2008 pentru rolul din "Sweeney Todd". Implicat în peste 90 de producții, Depp a produs, de asemenea, aproximativ zece filme, inclusiv recentul "Minamata" (2020), "Hugo" (2011), în regia lui Martin Scorsese și "Crock of Gold: A Few Rounds cu Shane MacGowan" (2020), ce a câștigat Premiul Special al Juriului la ediția de anul trecut a Festivalului de la San Sebastian.

Johnny Depp a debutat în industria cinematografică la vârsta de 21 de ani, interpretând una dintre victimele lui Freddy Krueger în "A Nightmare on Elm Street"  (1984). Începând cu anii '90, Depp bifează apariția în filmul "Cry Baby", dar și prima sa colaborare cu Tim Burton pentru "Edward Scissorhands".

Au urmat alte colaborări cu regizori de prestigiu, inclusiv Emir Kusturica ("Arizona Dream" - 1992), Lasse Hallström ("What's Eating Gilbert Grape?" - 1993 și "Chocolat" - 2000), Jim Jarmusch ("Dead Man" - 1995), Mike Newell ("Donnie Brasco" - 1997) sau Terry Gilliam ("Fear and Loathing in Las Vegas" - 1998).

O altă etapă remarcabilă din cariera lui Jonny Depp este reprezentată de seria "Pirații din Caraibe". Căpitanul Jack Sparrow a devenit un personaj emblematic și i-a adus lui Depp o nominalizare la Oscar la categoria "Cel mai bun actor" (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl).

Despre Festivalul Internațional de Film de la San Sebastian

Cea de-a 69-a ediție a festivalului se va desfășura în perioada 17-25 septembrie 2021. Festivalul Internațional de Film de la San Sebastian este un festival de film de categorie A, acreditat de Federația Internațională a Asociațiilor Producătorilor de Film (FIAPF). Se organizează anual, la finalul lunii septembrie în Țara Bascilor, la San Sebastian, Spania. Prima ediție a avut loc pe 21 septembrie 1953.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending