Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Johnny Depp ascultă "Queenie Eye" în noul clip Paul McCartney - VIDEO

Când Paul McCartney recrutează actori pentru clipurile sale, scenariul pare să ofere varianta casual a premiilor Oscar. Astfel, în noul videoclip "Queenie Eye", studiourile Abbey Road sunt acaparate de Johnny Depp, Sean Penn, Meryl Streep și Jude Law, printre alții. Kate Moss își face, de asemenea, simțită prezența, clipul marcând prima sa apariție publică din ultimii 15 ani alături de fostul iubit, Depp.
Johnny Depp în noul clip al lui Paul McCartney -

Johnny Depp în noul clip al lui Paul McCartney - "Queenie Eye"

Crema actorilor și artiștilor de la Hollywood a fost decantată pentru noul clip al lui Paul McCartney. "Queenie Eye" oferă fanilor oportunitatea de a-i vedea laolaltă pe unii dintre cei mai carismatici actori și muzicieni din industrie, acțiunea fiind plasată în "habitatul" studiourilor legendare Abbey Road. Piesa este soundtrack-ul ce oferă fiecărui personaj din clip oportunitatea de a simți versurile în felul său și de a se manifesta conform trăirilor proprii.

În videoclipul "Queenie Eye", Paul McCartney îi reunește pe Johnny Depp și Kate Moss. Actorul și modelul nu și-au mai vorbit de aproape 15 ani, în 1998 încheind o relație de 4 ani. Aceștia apar alături de alți prieteni apropiați ai lui McCartney, precum Meryl Streep, Gary Barlow,  Jude Law sau Sean Penn.

Secvențe videoclip "Queenie Eye" - Paul McCartney

Secvențe videoclip "Queenie Eye" - Paul McCartney

"Queenie Eye" a fost lansat pe 8 octombrie și este cel de-al doilea single extras de pe albumul "New". Discul, apărut pe piață pe 14 octombrie, a fost produs de Giles Martin, Mark Ronson, Ethan Johns și Paul Epworth. Artistul a declarat că albumul este inspirat de căsnicia cu Nancy Shevell. De când s-au căsătorit, în octombrie 2011, McCartney mărturișește că se simte extrem de fericit. În plus, la cei 71 de ani ai săi, celebrul cântăreț demonstrează că încă are forța necesară pentru a susținute concerte live de excepție, iar lyric video-ul "New" vine să susțină acest lucru.

Pentru promovarea clipului "Queenie Eye", Paul McCartney a dezvăluit un trailer de 60 de secunde, în care Johnny Depp ascultă la căști noul single. Nu este pentru prima dată când McCartney apelează la "serviciile" lui Depp. Actorul a jucat împreună cu Natalie Portman în clipul emoționant "My Valentine", lansat anul trecut. Melodia promova albumul de cover-uri "Kisses on the Bottom".

Paul McCartney - "Queenie Eye" (Official Music Video)

Citește mai multe despre Johnny DeppPaul McCartney
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă prima piesă lansată de U2 în ultimii 3 ani - AUDIO

După 3 ani de pauză, fanii U2 pot asculta în sfârșit o piesă nouă a formației. Melodia este inclusă pe...

Închide