Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Johnny Depp și Kate Moss apar în noul clip al lui Paul McCartney - "Queenie Eye"

Johnny Depp și Kate Moss nu au putut refuza invitația lui Paul McCartney. Cei doi vor apărea împreună în clipul "Queenie Eye" pentru prima dată, de când au încheiat relația de iubire în 1998.

Publicat

pe

Johnny Depp
Johnny Depp │ FOTO: www.wallpaper4me.com

Paul McCartney îi reunește pe Johnny Depp și Kate Moss după 15 ani în noul său videoclip "Queenie Eye". Actorul și modelul nu și-au mai vorbit de când s-au despărțit în 1998, după o relație de 4 ani. Aceștia vor apărea alături de alți prieteni apropiați ai lui McCartney, precum Meryl Streep și Gary Barlow. Potrivit Dailyrecord.co.uk, filmările au avut loc în studiourile Abbey Road Studios la începutul anului.

Nu este pentru prima dată când McCartney apelează la "serviciile" lui Johnny Depp. Actorul a jucat împreună cu Natalie Portman în clipul emoționant "My Valentine", lansat anul trecut. Melodia promova discul de cover-uri "Kisses on the Bottom".

"Queenie Eye" a apărut pe 8 octombrie și este cel de-al doilea single extras de pe albumul "New". Noul material al lui Paul McCartney se lansează chiar astăzi, 14 octombrie. A fost produs de către Giles Martin, Mark Ronson, Ethan Johns și Paul Epworth. Artistul a declarat că albumul este inspirat de căsnicia cu Nancy Shevell. De când s-au căsătorit în octombrie 2011, McCartney trece printr-o perioadă plină de fericire. De asemenea, amintirile cântărețului ce datează dinainte de era Beatles se regăsesc în câteva piese. "New" este primul disc cu piese originale înregistrat de McCartney de la "Memory Almost Full" din 2007. 

În vârstă de 71 de ani, celebrul cântăreț demonstrează că încă are forța necesară pentru a susținute concerte live de excepție, iar lyric video-ul "New" vine să întărească acest lucru.

Trending