Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jared Leto joacă rolul unui transsexual în "Dallas Buyers Club"

Jared Leto s-a reîntors la prima sa pasiune, actoria. Solistul 30 Seconds To Mars joacă rolul unui transsexual diagnosticat cu SIDA în filmul "Dallas Buyers Club", ce va avea premiera în cinematografe în noiembrie 2013.

Publicat

pe

Jared Leto în rolul unui transsexual / Jared Leto în viața reală
Jared Leto în rolul unui transsexual / Jared Leto în viața reală

"Dallas Buyers Club" spune povestea electricianului Ron Woodroof și a luptei sale cu instituțiile medicale și companiile farmaceutice, după ce a fost diagnosticat cu SIDA  în 1986. În film, Jared Leto joacă rolul unui transsexual pe nume Rayon. Conform declarațiilor regizorului Jean-Marc Vallée, Jared a intrat în pielea personajului încă de dinainte de a începe filmările.

"S-a dat jos din avion purtând o rochie, pantofi cu tocuri înalte și perucă. În prima săptămână a fost ciudat, pentru că nu știam cum să-l strigăm. Domnișoară? Jared? Rayon? Până la urmă am înțeles că e "o ea" și că "ea" era drăguță. La finalul filmărilor i-am luat un cadou: un tricou pentru femei cu Marc Bolan (solist al trupei de glam rock T. Rex)", a povestit regizorul filmului, Jean-Marc Vallée.

Aceasta este etica muncii după care se ghidează Jared Leto, tratând fiecare rol cu multă implicare și seriozitate.

"Singurul mod în care pot să fac ceea ce fac este mergând cu capul înainte și făcând căutări de profunzime. Tot ceea ce investesc în crearea unui personaj rămâne cu mine. Dacă joc rolul unui transsexual dependent de droguri, care are un accent ciudat și a fost diagnosticat cu SIDA, în aceste circumstanțe și condiții emoționale, nu-mi dau seama cum poți lăsa ca toate lucrurile astea să dispară atunci când cineva spune că filmările s-au încheiat", a mărturisit Jared Leto într-un interviu acordat Rolling Stones.

Deși nominalizările pentru următoarea ediție a premiilor Oscar nu au fost încă anunțate, în presă se fac deja speculații cu privire la favoriți. "Dallas Buyers Club", ce va debuta în cinematografele din SUA la 1 noiembrie 2013, se pare că a fost deja vizat pentru un posibil premiu. Detalii despre film, rolul interpretat de Jared Leto și "buzz"-ul privind eventualitatea unui Oscar în clipul de mai jos.

Interviu Jared Leto la The Ellen Show despre rolul din "Dallas Buyers Club"

Galerie de poze cu Jared Leto la filmările peliculei "Dallas Buyers Club":

  • Jared Leto în "Dallas Buyers Club"

    Jared Leto în "Dallas Buyers Club"

  • Jared Leto în "Dallas Buyers Club"

  • Jared Leto în "Dallas Buyers Club"

  • Jared Leto în "Dallas Buyers Club"

  • Jared Leto în "Dallas Buyers Club"

  • Jared Leto în "Dallas Buyers Club"
Comentează

Trending