Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Jake Bugg a lansat "Slumville Sunrise" - VIDEOCLIP

Jake Bugg a dezvăluit videoclipul celui de-al doilea single de pe noul album, "Shangri La". Piesa promovată se numește "Slumville Sunrise" și beneficiază de un clip haios, în regia lui Shane Meadows.
Jake Bugg -

Jake Bugg - "Slumville Sunrise" (secvență videoclip)

După o vară încărcată de concerte și festivaluri, Jake Bugg a revenit cu un nou album. Pentru cel de-al doilea material discografic, tânărul artist britanic a colaborat cu legendarul Rick Rubin, piesele de pe noul disc fiind înregistrate la studioul său din Malibu. De aici și titlul albumului, "Shangri La", Jake Bugg dorind să accentueze amprenta lăsată de producător denumindu-și discul după studioul lui Rubin.

Piesele de pe discul "Shangri La" au beneficiat de contribuția unor muzicieni precum Jason Lader (bas), Matt Sweeney (chitară) și Pete Thomas (tobe). Sound-ul abordat diferă de cel de pe albumul de debut, motivul fiind unul simplu: sursele de inspirație au fost altele.

"Piesele pentru album au venit destul de rapid pentru că muzica e cea care mă ajută să mă detașez de lucruri. Chiar dacă în ultima perioadă am avut o agendă foarte încărcată, ori de câte ori aveam puțin timp liber luam chitara și începeam să cânt. Am călătorit foarte mult și am trecut printr-o mulțime de experiențe, așa încât am avut despre ce să scriu."

Primul single extras, "What Doesn't Kill You", a avut premiera la BBC Radio 1 pe 23 septembrie, albumul fiind promovat în continuare prin dezvăluirea unei piese noi, intitulată "Slumville Sunrise". "Shangri La" va fi lansat pe 18 noiembrie 2013.

Recent, Jake Bugg a fost distins cu premiul Best New Act în cadrul galei Q Awards 2013. Lista completă a câștigătorilor poate fi consultată într-un articol anterior.

Jake Bugg - "Slumville Sunrise"

Citește mai multe despre Jake Bugg
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arcade Fire a lansat "Afterlife" - LYRIC VIDEO

Arcade Fire a lansat un lyric video pentru noul single "Afterlife". Melodia este cel de-al doilea extras de pe viitorul...

Închide